yükleniyor

Projelerimizdeki Gelişmeler ve Yeni Projelerimiz

Projelerimizdeki Gelişmeler ve  Yeni Projelerimiz güneş amblemi.
Y.O.D.A. Projemiz Gönüllü Eğitimleri ile Devam Ediyor

Bank Of America işbirliği ile gerçekleşen gönüllülerimizin  gezegenimizin acilen çözülmesi gereken sorunlarını tespit ettiği, bu sorunlar için çözüm önerileri ürettiği ve projelendirdiği programda proje üretimi aşaması tamamlandı.

Gönüllülerimiz Eylül ve Ekim aylarında Temel Gönüllü Eğitimi ve Program Gönüllü Eğitimini tamamlayacaklar. Yeni akademik yılın başlaması ile beraber çocuklarımızla buluşup, programdan edindikleri bilgi ve tecrübeyi onlarla paylaşacaklar ve kendi projelerini üretmeleri için çocuklarımıza mentorlük yapacaklar.

İsveç Enstitüsü’nün Desteği ile “Çocuk Kitaplarına Övgü” Projesi

İsveç Enstitüsü’nün desteği ile 2022 yılının Ocak – Nisan ayları arasında çevrim içi olarak hayata geçireceğimiz “Çocuk Kitaplarına Övgü” isimli projemiz ile İsveç Çocuk Edebiyatını çocuklarımıza, gönüllülerimize ve çocuk kitaplarıyla ilgilenen herkese tanıtmayı amaçlıyoruz.

Projemiz kapsamında, çocuklarımız ünlü İsveçli yazar Sven Nordqvist’in Pettson ve Findus karakterleriyle tanışacak, kitaplarla birlikte çocuk edebiyatına yolculuk yapacaklar. Etkinlik sonrasında karakterler hakkında oluşturacakları resimler dijital olarak bir sergide toplanacak.  Kapanış etkinliği olarak Vakfımız ve Dinozor Çocuk Yayınları iş birliği ile gerçekleşecek Çocuk Edebiyatı konulu webinara, Türk ve İsveçli çocuk yazarları ve yayınevleri konuk olacak.

Kellogs’ ile Sağlık Etkinliğimiz

Kellogs’ sponsorluğunda çocuklarımız için hem çevrimiçi, hem de yüz yüze gerçekleşecek sağlık etkinlikleri tasarlayacağız. 2021-2022 Sonbahar etkinlik döneminde pilot uygulaması yapılacak olan projemiz,  İlkbahar etkinlik dönemi ile birlikte tüm etkinlik noktalarımızda yaygın uygulamaya geçecek.

9 Bin 100 çocuğa ulaşmayı hedeflediğimiz projemizin amacı, çocuklarımızı sağlıklarını etkileyen bireysel ve çevresel potansiyelleri en etkin biçimde kullanabilmeleri için bilgilendirmek, onların kendi sağlıkları üzerinde denetim kazanmalarını sağlamak, sağlıkla ilgili bilgi düzeylerini yükseltmek ve sağlık davranışları oluşturmalarına aracı olmak.
12.10.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!