yükleniyor

Suna-İnan Kıraç Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Sevgi ve Erdoğan Gönül Eğitim Parkımıza Misafir Oldu

Suna-İnan Kıraç Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri,  Şanlıurfa Sevgi ve Erdoğan Gönül Eğitim Parkımıza Misafir Oldu güneş amblemi.
tgvh1121-4Kurucumuz Sayın Suna Kıraç’ın vefatının birinci yıl dönümünde, Suna – İnan Kıraç çiftinin kızları ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyemiz olan İpek Kıraç’ın duyurusunu yaptığı “Suna’nın Kızları” projesi, bizleri de çok heyecanlandırdı. Suna Kıraç’ın eğitim alanındaki hedeflerini ve vizyonunu yaşatmayı amaçlayan projeye katkı sunmak üzere heyecanımızı ve motivasyonumuzu Suna ve İnan Kıraç Vakfı Yöneticileri ile paylaşma imkânı bulduk. Saha araştırmaları ve kız çocuklarının eğitimlerine yönelik yerel faaliyetleri incelemek amacıyla Şanlıurfa’ya giden proje ekibini, Genel Müdürümüz Sait Tosyalı ve çalışma arkadaşlarımız Şanlıurfa Sevgi ve Erdoğan Gönül Eğitim Parkımızda ağırladılar. Faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmede bulunduğumuz buluşmaya, eğitim alanında çalışan yerel paydaşlarımız da katılım sağladılar.

Eğitime yönelik sorunları en yetkili makamdan dinleme imkânı bulduğumuz Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Fevzi Kurt’u ziyaretimizde, “Suna’nın Kızları Projesi” ve Vakfımız hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, iş birliği imkânlarını değerlendirdik.

Ülkemizin dört bir köşesinde eğitime erişemeyen, erişen ama tamamlayamayan, tamamlayan ancak gerçek anlamda nitelikli eğitim alamayan kız çocuklarına ulaşacak olan Suna’nın Kızları Projesi’ne başarılar diliyor, bu vesileyle, tüm imkânlarımızla katkı sunmaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz.



Şanlıurfa’da gerçekleşen buluşmanın katılımcı listesi;M. Özalp Birol : Suna-İnan Kıraç Vakfı / Yönetim Kurulu Üyesi / TEGV Yönetim Kurulu Üyesi /TEGV Mütevelli Heyeti Üyesi

Ayşe İnan : Suna-İnan Kıraç Vakfı / Vakıf Müdürü

İpek Kıraç : Suna – İnan Kıraç Vakfı /Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı /TEGV Mütevelli Heyeti Üyesi

Oya Ünlü Kızıl : Suna-İnan Kıraç Vakfı / Yönetim Kurulu Üyesi /Koç Holding Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörü

Zeynep Aysel Madra Altınordu : Suna-İnan Kıraç Vakfı Suna'nın Kızları Projesi / Genel Koordinatör

Burcu Gündüz Maşalacı  : Suna-İnan Kıraç Vakfı Suna'nın Kızları Projesi  / Araştırma Koordinatörü

Erdal Yıldırım : Suna - İnan Kıraç Vakfı / Yönetim Kurulu Üyesi / TEGV Mütevelli Heyeti Üyesi
14.11.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!