yükleniyor

Sekiz STK’nın Katılımıyla “Aktif Vatandaşlığın Yaygınlaştırılması ve Güçlü Gönüllü Yönetişimi” Konulu Çalıştayımızı Gerçekleştirdik

Sekiz STK’nın Katılımıyla “Aktif Vatandaşlığın Yaygınlaştırılması ve Güçlü Gönüllü Yönetişimi” Konulu Çalıştayımızı Gerçekleştirdik güneş amblemi.
T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından AB desteğiyle uygulanan ve Sivil Toplum Destek Programı III kapsamında desteklenen “Paydaşlarla Güçlü Ağlar” isimli projemiz kapsamında “Aktif Vatandaşlığın Yaygınlaştırılması ve Güçlü Gönüllü Yönetişimi” konulu çalıştayımız 11 ve 15 Kasım tarihlerinde Vakfımızın genel merkezinde gerçekleşti.

Çalıştayda 8 Sivil Toplum Kuruluşundan 2’şer katılımcı yer aldı. TOG, TEMA, Sosyal Ben, Öğretmen Ağı, Eğitim Reformu Girişimi, SEV ve KUSİF’in katılımıyla yaptığımız çalıştayın sonucunda bir politika belgesi taslağı hazırlandı ve belgenin tamamlanmasının ardından
Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve katılımcı Sivil Toplum Kuruluşlarına sunulması planlanıyor.
13.12.2021
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!