yükleniyor

TEGV Gönüllüleri İstanbul'da Bir Araya Geldi.

TEGV Gönüllüleri İstanbul'da Bir Araya Geldi. güneş amblemi.

Türkiye genelinde, 38 ilde 88 Etkinlik Noktamızda görev alarak hiçbir karşılık beklemeden çocuklarımıza eğitim desteği veren binlerce gönüllümüz ile her yıl gerçekleştirdiğimiz Bölgesel Gönüllü Toplantıları'nın beşincisini 5 Mayıs'da Doğuş Üniversitesi Gözaçan Kültür Merkezi Salonu'nda; 2 Eğitim Parkımız, 10 Öğrenim Birimimiz, 1 İl Temsilciliğimiz ve 7 Ateşböceğimizden toplam 600 gönüllümüzün katılımı ile gerçekleştirdik.

TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci'nin ve İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız'ın konuşmalarının ardından TEGV Genel Müdürü Berna Çağatay, Vakfımızın 2011 yılındaki faaliyetlerini anlattı. Eğitim Dostları için gerçekleştirilen törenin ardından 2,3,4,5.8.,10. ve 15. yıllarını dolduran gönüllülerimize ve 'Çocuğumuzken Gönüllümüz Olan' gönüllülerimize de sahnede yer aldı. Ardından, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Prof. Dr. Servet Özdemir 'Çocuğun İyi Olma Hali' başlıklı bir sunum yaptı.

Gönüllülerimizin sorularının yanı sıra görüş, düşünce, öneri ve anılarını paylaştıkları Gönüllü Forumu bölümünde; Yönetim Kurulu Başkanımız, Genel Müdürümüz ve Departman Yöneticilerimiz gönüllüleri dinlediler ve sorularını yanıtladılar.

İstanbul Bölgesel Gönüllü Toplantımız Son de Cuba grubunun verdiği keyifli konser ile sona erdi.

13.05.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!