yükleniyor

Şanlıurfa Sevgi - Erdoğan Gönül Eğitim Parkımız Açıldı!

Şanlıurfa Sevgi - Erdoğan Gönül Eğitim Parkımız Açıldı! güneş amblemi.

TEGV'in 12. Eğitim Parkı, müteveffa Sevgi Gönül'ün vasiyeti üzerine 'Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı' adı ile Şanlıurfa'nın Eyyüp Nebi Mahallesi'nde kuruldu. 2010 yılının Ekim ayında faaliyetlerine başlayan 'Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı'nın resmi açılış töreni 5 Nisan 2011 tarihinde gerçekleşti. Park'ta yapılan açılış törenine Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel'in yanı sıra, Koç Holding üst düzey yöneticileri ile TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Solakoğlu ve TEGV Genel Müdürü Nurdan Şahin katıldı.

Şanlıurfa Belediyesi tarafından Vakfımıza 30 yıllığına bedelsiz olarak tahsis edilen 7.105 m²'lik arazi üzerine kurulan Eğitim Parkı, iki katlı olarak inşa edilen 1.850 m² kapalı alana sahip. Kapalı alan içinde 2 adet Bilişim ve Teknoloji Odası, Drama Atölyesi, Okuma Adası, Düşler Atölyesi, Genç Mucitler Atölyesi, Lego Robot Proje Odası ve 4 adet standart Etkinlik Odası ile Seminer Odası, Kütüphane, Çok Amaçlı Salon, Gönüllü Odası ve 2 adet ofis bulunuyor. Açık alanda ise basketbol/voleybol sahası, futbol sahası, çocuk oyun alanı,  bahçe satrancı, mini amfi tiyatro ve yürüyüş yolları yer alıyor. 'Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı' yılda 3.500 çocuğa ulaşabilecek kapasiteye sahip.

Şanlıurfa'lı tüm ilköğretim çağındaki çocuklara açık olan Park, güler yüzlü, sıcak, donanımlı öğrenme ortamıyla, çocuklara yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek eğitim olanakları sunuyor. 

18.04.2011
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!