yükleniyor

Yıllık Paylaşım Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Yıllık Paylaşım Toplantımızı Gerçekleştirdik. güneş amblemi.
Geride bırakılan etkinlik yılının değerlendirildiği ve gelecek hedeflerinin şekillendirildiği Yıllık Paylaşım Toplantısı'nın açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci yaptı. Genel Müdürümüz Nurdan Şahin ise Vakfın 2010-2011 faaliyetlerini değerlendirdi ve önümüzdeki etkinlik döneminin hedeflerini paylaştı. Vakfa emeği geçen çalışanların onurlandırıldığı plaket töreninde TEGV'de 5. ve 10. yıllarını dolduran çalışanlara plaketleri verildi.

Değerli bağışçımız Nirun Şahingiray anısına düzenlenen 'Nirun Şahingiray Üstün Başarı Ödülleri' töreninde 2010-2011 etkinlik yılının en başarılı Eğitim Parkı, Öğrenim Birimi ve Ateşböceği ödüllendirildi. Törende; Eskişehir Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi, Van Çatak Öğrenim Birimi ve Tırsan Ateşböceği Öğrenim Birimi ödüle layık görüldü.

Toplantının ilk gününün öğleden sonraki bölümünde Genel Müdür, Saha Planlama ve Teşkilatlanma Departmanı, Bilgi Teknolojileri Departmanı ve İçerik Araştırma ve Geliştirme Departmanı 2010-2011 etkinlik yılının değerlendirmesini yaptı ve önümüzdeki yılın hedeflerini açıkladı. Toplantının ikinci günü yarıyıl değerlendirilmelerinin yapıldığı, farklı görüşlerin paylaşıldığı ve ilk kez yapılan TEGV Kafe çalışmasıyla başladı. TEGV Kafe; yarıyıl uygulamalarının gönüllülerle çalışma, çocuklar, hazırlık, planlama, hedefler, okul çalışmaları, etkinlik içerikleri, etkinlik uygulamaları ve genel merkez çalışmaları açısından değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi. Bu konuları olumlu ve geliştirilmesi gereken yönler kapsamında değerlendiren, öneri ve görüşlerini paylaşan TEGV çalışanlarının fikirleri karşılığında servis sorumluları tarafından masalarına yiyecek servis edildi. TEGV Kafe kapsamında çalışanların fikirlerini somut bir şekilde ortaya koyması ve sunumlarla fikir paylaşımı yapılması sağlandı.

Öğleden sonra yapılan paralel oturumlarda Vakıf çalışanları Prof Dr. Selahiddin Öğülmüş, Aydın Boysan ve Ahmet Ümit'in konuşmalarını dinlediler. Prof Dr. Selahiddin Öğülmüş'ün çocuk psikolojisi, Ahmet Ümit'in Edebiyat ve Aydın Boysan'ın Eski Hatıralarında kesitler konularında yaptığı konuşmalar dinleyicilerden büyük ilgi gördü. İnsan Kaynakları Departmanı'nın Genel Bilgilendirme, İklim Ölçümlenmesi, İş ve Performans Değerlendirmesi konuları ile ilgili yaptığı sunumun ardından gerçekleşen 'İyi Örnekler' oturumunda etkinlik noktaları tarafından Saha, Eğitim, Gönüllü ve Genel Merkez kategorilerinde sunulan iyi örnekler değerlendirildi ve her kategoride birincilik kazanan projelerin sunumu yapıldı.

Toplantının üçüncü gününde yapılan paralel oturumlar Genel Merkez- Saha İletişimi, TEGV Sosyal Medya, Etkinlik Planlama, Eğitim Projeleri, Yerel Paydaşlar ve Yerel Destek, Gönüllü Konuları ve Etkinliklerin Etkisi konularında yapıldı. Günün ikinci yarısında Yıllık Paylaşım Toplantısı değerlendirildi ve Kapanış Oturumu gerçekleştirildi.

Aynı akşam Marmara Yelken Kulübü'nde gerçekleştirilen akşam yemeğinde TEGV personeli bir araya geldi. Son derece eğlenceli geçen yemekte çalışanlar yoğun toplantı temposunun yorgunluğunu attılar.
22.08.2011
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!