yükleniyor

Koç Akademi Lider Geliştirme Programları Lider ve İnsan Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Yurttaşız, Katılımcıyız Kitaplığı oluşturuldu.

Koç Akademi Lider Geliştirme Programları Lider ve İnsan Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Yurttaşız, Katılımcıyız Kitaplığı oluşturuldu. güneş amblemi.

7 yıldır yürütülen Koç Holding ile Lider ve İnsan Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında bugüne kadar toplam 12 grup ile 5 Yaz Etkinliği Kapanış Şenliği, 6 Etkinlik Noktası iyileştirme, 1 Kültür Tırı Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.

Bu yıl 13. grup ile farklı bir proje tasarlandı ve proje grubu, Vakfın bir ihtiyacını/giderini karşılamak üzere 10 Eğitim Parkı ve 50 Öğrenim Birimi için Yurttaşız, Katılımcıyız Eğitim Programı destek kitaplarının alımını gerçekleştirdi.

Yurttaşız, Katılımcıyız Kitaplığı ile çocuk ve gönüllülerin Yurttaşız, Katılımcıyız Eğitim Programı'nda bulunan farklı temalar hakkında (çocuk hakları, birlikte yaşamak, kalıpyargı-önyargı-ayrımcılık, toplumsal cinsiyet, medya okuryazarlığı, iletişim, uzlaşma, katılım vb.) ilgilerinin, farkındalıklarının arttırılması, istenildiği zaman bilgiye ulaşabilmesi ve kütüphanelerimizin zenginleştirilmesi amaçlandı.

Proje, 3 Ekim saat 14.00'te Zeyrek Öğrenim Birimimizde 80 çocuğun katıldığı teması 'Çocuk Hakları' olan bir aktivite ile sona erdi. Aktivitede kitapların çocuklara ve proje grubuna tanıtımı, teşekkür töreni, 'haklar' konulu etkinlikler ve Nilay Yılmaz'ın çocuklarla söyleşisi yer aldı.

11.10.2011
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!