yükleniyor

40 Yıllık Bir Akşam...

40 Yıllık Bir Akşam... güneş amblemi.

12 Aralık 2011 Pazartesi gecesi Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı yine unutulmaz bir organizasyona imza attı. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek '40 Yıllık Bir Akşam' adındaki bu özel konserden elde edilen gelirle 10,000'e yakın çocuğun daha eğitimine destek sağlandı.

Sunuculuğunu Ezgi Mola ve Selçuk Yöntem'in yaptığı bu özel gecede Türk Pop Müziği'nin en güzel şarkılarını İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ve Şef Hakan Şensoy eşliğinde Ali Rıza Binboğa, Bülent Ortaçgil, Candan Erçetin, Fatih Erkoç, Kenan Doğulu, Levent Yüksel, Melike Demirağ, MFÖ, Modern Folk Üçlüsü, Nükhet Duru, Sertab Erener, Sezen Aksu ve Zülfü Livaneli çocuklarımız için söyledi. Ayrıca Cem Karaca yerine Emrah Karaca, Barış Manço yerine ise Gür Akad sahnedeydi.

Biletleri günler önceden tükenen konserin finalinde ise gecede yer alan sanatçıların tümü Samanyolu şarkısını söyleyerek 40 yıl unutulmayacak bir geceye imza attılar.

Konserin sponsorları Anel Grup, Doğan Şirketler Grubu, Doğuş Holding A.Ş., Ford Otosan, Hedef Alliance, Kıraça Holding A.Ş., Koç Holding A.Ş., Nurol Holding A.Ş., Sabancı Holding A.Ş., Fiba Holding A.Ş., Orta Gayrimenkul ve Vodafone.

Ayrıca, Assan Alüminyum, Ergo Sigorta A.Ş, Gürsoy İnşaat, Merill Lynch, Necmi Rıza Çiçekçilik ve Soyak Yapı İnşaat geceye destek verdiler.

Konser öncesi provalar ve konserden fotoğraflar için Facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Fotoğraflar: Kemal Zırhlı

12.12.2011
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!