yükleniyor

TEGV Gönüllüleri İzmir'de bir araya geldi.

TEGV Gönüllüleri İzmir'de bir araya geldi. güneş amblemi.

Türkiye genelinde, 36 ilde 86 Etkinlik Noktamızda görev alarak hiçbir karşılık beklemeden çocuklarımıza eğitim desteği veren binlerce gönüllümüz ile her yıl gerçekleştirdiğimiz Bölgesel Gönüllü Toplantıları'nın ilkini bu yıl, 25 Şubat'ta Ege Üniversitesi'nde 2 Eğitim Parkımız, 9 Öğrenim Birimimiz, 1 İl Temsilciliğimiz ve 1 Ateşböceğimizden yaklaşık 750 gönüllümüzün katılımı ile gerçekleştirdik.

TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci'nin yaptığı açılış konuşmasının ardından TEGV Genel Müdürü Nurdan Şahin, Vakfımızın 2011 yılındaki faaliyetlerini anlattı. Eğitim Dostları için gerçekleştirilen törenin ardından Bilgi Üniversitesi Gençlik Birimi'nden Burcu Oy'un katılımı ile 'Çocuğun İyi Olma Hali' başlıklı bir söyleşi düzenlendi.

2,3,4,5. ve 8. yıllarını dolduran gönüllülerimiz için düzenlediğimiz törenle devam eden toplantıda bu sene ilk kez 'Çocuğumuzken Gönüllümüz Olan' gönüllülerimize de plaket verildi.

Gönüllülerimizin sorularının yanı sıra görüş, düşünce, öneri ve anılarını paylaştıkları Gönüllü Forumu bölümünde; Yönetim Kurulu Başkanımız, Genel Müdürümüz ve Departman Yöneticilerimiz gönüllüleri dinlediler ve sorularını yanıtladılar.

İzmir Bölgesel Gönüllü Toplantısı, 'Çirkef' grubunun verdiği konserle sona erdi.

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için kurumsal facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

01.03.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!