yükleniyor

TEGV Gönüllüleri Ankara'da bir araya geldi.

TEGV Gönüllüleri Ankara'da bir araya geldi. güneş amblemi.

Türkiye genelinde, 36 ilde 86 Etkinlik Noktamızda görev alarak hiçbir karşılık beklemeden çocuklarımıza eğitim desteği veren binlerce gönüllümüz ile her yıl gerçekleştirdiğimiz Bölgesel Gönüllü Toplantıları'nın üçüncüsünü 31 Mart'ta Ankara Başkent Üniversitesi'nde; 2 Eğitim Parkımız, 6 Öğrenim Birimimiz, 1 İl Temsilciliğimiz ve 1 Ateşböceğimizden toplam 420 gönüllümüzün katılımı ile gerçekleştirdik.

TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci'nin yaptığı açılış konuşmasının ardından TEGV Genel Müdürü Nurdan Şahin, Vakfımızın 2011 yılındaki faaliyetlerini anlattı. Eğitim Dostları için gerçekleştirilen törenin ardından Bilgi Üniversitesi Çocuk Çalışmaları Birimi'nden Dr. Zeynep Kılıç'ın katılımı ile 'Çocuğun İyi Olma Hali' başlıklı bir söyleşi düzenlendi.

2,3,4,5. ve 8. yıllarını dolduran gönüllülerimiz için düzenlediğimiz törenle devam eden toplantıda 'Çocuğumuzken Gönüllümüz Olan' gönüllülerimize de plaket verildi.

Gönüllülerimizin sorularının yanı sıra görüş, düşünce, öneri ve anılarını paylaştıkları Gönüllü Forumu bölümünde; Yönetim Kurulu Başkanımız, Genel Müdürümüz ve Departman Yöneticilerimiz gönüllüleri dinlediler ve sorularını yanıtladılar.

Ankara Bölgesel Gönüllü Toplantımız Feridun Düzağaç konseri ile sona erdi.

11.04.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!