yükleniyor

TEGV Gönüllüleri Gaziantep'te bir araya geldi.

TEGV Gönüllüleri Gaziantep'te bir araya geldi. güneş amblemi.

Türkiye genelinde, 36 ilde 86 Etkinlik Noktamızda görev alarak hiçbir karşılık beklemeden çocuklarımıza eğitim desteği veren binlerce gönüllümüz ile her yıl gerçekleştirdiğimiz Bölgesel Gönüllü Toplantıları'nın dördüncüsünü 14 Nisan'da Gaziantep Zeugma Müzesi Sergi ve Konferans Merkezi'nde; 2 Eğitim Parkımız, 9 Öğrenim Birimimiz ve 1 Ateşböceğimizden toplam 412 gönüllümüzün katılımı ile gerçekleştirdik.

TEGV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Füsun Akarsu'nun yaptığı açılış konuşmasının ardından TEGV Genel Müdürü Nurdan Şahin, Vakfımızın 2011 yılındaki faaliyetlerini anlattı. Eğitim Dostları için gerçekleştirilen törenin ardından 2,3,4,5. ve 8. yıllarını dolduran gönüllülerimize ve 'Çocuğumuzken Gönüllümüz Olan' gönüllülerimize de plaket verildi. Ardından, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji ve Eğitim Çalışmaları Birimi Yöneticisi ve Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan Çayır'ın katılımı ile 'Çocuğun İyi Olma Hali' başlıklı bir söyleşi düzenlendi.

Gönüllülerimizin sorularının yanı sıra görüş, düşünce, öneri ve anılarını paylaştıkları Gönüllü Forumu bölümünde; Yönetim Kurulu Başkanımız, Genel Müdürümüz ve Departman Yöneticilerimiz gönüllüleri dinlediler ve sorularını yanıtladılar.

Gaziantep Bölgesel Gönüllü Toplantımız keyifli bir konser ile sona erdi.

29.04.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!