yükleniyor

Oriflame'den TEGV Çocuklarına Destek

Oriflame'den TEGV Çocuklarına Destek güneş amblemi.

Proje kapsamında WTA Tenis Turnuvası'nın Kozmetik Sponsoru Oriflame, Emre Ergani'nin organizasyonunda 18 Ekim tarihinde Rixos Pera İstanbul'da özel bir yardım gecesi düzenledi. Geceye, 23 Ekim'de İstanbul'da başlayacak olan turnuva için Türkiye'ye gelen Dünya Kadın Tenisinin seri başları arasında bulunan Agnieska Radwanska da katıldı.

Oriflame Türkiye Genel Müdürü Kemal Kaya, Oriflame Global Kurumsal İletişim Müdürü Nilgün Carlson, TEGV Yönetim Kurulu Üyesi Suzan Bayazıt ile cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Süleyman Kosif, Melis Murathanoğlu, Evren Kayar gibi isimlerin katıldığı gecede TEGV yararına açık artırma düzenlendi. Emre Ergani'nin yönettiği açık artırmada, Agnieska Radwanska'nın raketi ile Oriflame'nin Sosyal Sorumluk Elçisi olan ünlü tenisçi Carolina Wozniacki'nin imzalayarak bu geceye özel gönderdiği raketi satışa sunuldu.

Açık artırma sonucu Carolina Wozniacki'nin raketini iş adamı Taha Tatlıcı 5 bin TL'ye, Agnieska Radwanska'nın raketini ise Emre Ergani 5 bin TL'ye satın aldı. Oriflame Türkiye'nin de destek olmak amacıyla 5.000 TL bağışladığı gecede toplam 15.000 TL bağış toplanarak 250 çocuğun eğitimine destek sağlandı.

21.10.2012
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!