yükleniyor

Kariyerinin Zirvesindekilerle Buluşmalar Devam Etti...

Kariyerinin Zirvesindekilerle Buluşmalar Devam Etti... güneş amblemi.

'Kariyer Yolculuğuma Başlıyorum' eğitim programı kapsamında düzenlediğimiz '11 İl, 11 Meslek' etkinlikleriyle çocuklarımızı mesleklerinde başarılı isimler ile buluşturmaya devam ettik. Etkinlik noktalarımızda çocuklarla bir araya gelen konuklarımız hem mesleklerini tanıttılar hem de kendi ilgi alanlarına uygun meslekleri keşfetmek isteyen çocuklarla sohbet ettiler.

• İllüstratör Zeynep Özatalay 17 Aralık'ta İstanbul Sema ve Aydın Doğan Eğitim Parkımıza gelerek çocuklarımıza illüstrasyon sanatı ve illüstratörlük mesleği hakkında bilgiler verdi, sorularını yanıtladı.

• Gazeteci Azime Acar 22 Aralık'ta Ankara Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkımızın konuğu oldu. Acar, çocuklarımıza gazetecilik mesleğini anlattı.

• Yazar Nilay Yılmaz 24 Aralık tarihinde Antalya Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkımızı ziyaret etti ve çocuklarımızla yazarlık mesleği üzerine sohbet etti.

• Moda tasarımcısı Figen Özdenak 25 Aralık'ta Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkımızı ziyaret etti, çocuklarımıza moda tasarımcılığı hakkında bilgiler verdi.

• Opera sanatçısı Yücel Özeke 26 Aralık tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkımızın konuğu oldu. Özeke çocuklara opera sanatçılığı üzerine çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve çocuklarımızın sorularını yanıtladı.

• 2012 yılının '11 İl, 11 Meslek' etkinliklerinin sonuncusu 5 Ocak tarihinde Samsun Eğitim Parkımızda gerçekleşti. Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden gelen üç konuk çocuklarımız ile arama kurtarma mesleği üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Arama kurtarma teknisyeni Salih Keydal, kurtarma köpeği eğitmeni Erdem Kafkas ve veri hazırlamacı Semra Uysal yaptıkları sunumda video ve görsellerle afet anında yapılması gerekenleri de çocuklarla paylaştılar.

20.01.2013
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!