yükleniyor

Bilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri Sahiplerini Buldu güneş amblemi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından yürütülen ve Uluslararası Gençlik Vakfı (International Youth Foundation), Sylvan/Laureate Vakfı ve TEGV işbirliği ile hayata geçirilen 'BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri'nde en başarılı projeler belli oldu.

Toplamda 69 başvuru arasından seçilen, kendilerine ve topluma fayda sağlayan projeleriyle fark yaratan 10 genç sosyal girişimci, Genel Müdürümüz Berna Çağatay'ın da aralarında bulunduğu iki farklı seçici kurulun kararıyla belirlendi. Finalistler, 14 Mart 2013 tarihinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nde düzenlenen törenle ödüllerini aldılar. Törende açılış konuşmasını Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan yaptı. Genel Müdürümüz Berna Çağatay'ın konuşmasının ardından proje sahiplerine ödülleri takdim edildi.

BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri projesinin başlıca hedefi, yaşadıkları topluma değer katabilen genç sosyal girişimcileri bularak onlara destek olmaktır. Aynı zamanda verilen ödüllerle sosyal girişimciler ağı oluşturmak ve gençlerin her yıl daha da büyüyen bu ağ aracılığıyla bilgi ve tecrübelerini birbirleriyle paylaşmasını sağlamaktır.

BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri projesi, sanayiden bilime yaşamın her alanında düşünceden uygulamaya dönüşmüş bir projeye sahip, toplumsal bilinci yüksek 18-29 yaş arasındaki gençler arasından finale kalan 10 adaya, maddi desteğin yanı sıra Youthactionnet tarafından düzenlenen 'Küresel Genç Sosyal Girişimciler' programına katılma hakkı sunuyor.

Detaylı bilgi ve ödül kazanan projeler için:buraya tıklayınız

19.03.2013
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!