yükleniyor

Edirne İl Temsilciliğimiz Kapılarını Çocuklara Açtı

Edirne İl Temsilciliğimiz Kapılarını Çocuklara Açtı güneş amblemi.

Vakfımızın Edirne'de kurulan 3'üncü İl Temsilciliği Nisan ayından bu yana faaliyetlerini sürdürmekte. Edirne Belediyesi'nin desteği ile hayata geçen temsilciliğin resmi açılış töreni, 3 Haziran Pazartesi günü Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Yönetim Kurulu Başkanımız Oktay Özinci ve Genel Müdürümüz Berna Çağatay'ın yanı sıra birçok konuğun ve eğitim dostunun katılımıyla gerçekleşti.

Edirne Belediyesi tarafından Vakfımıza tahsis edilen iki katlı bir binada kurulan Temsilcilik; ilköğretim çağındaki çocuklarımızı kendi mekanında çeşitli etkinliklerle, kitaplarla, kutu oyunları, satranç, belgesel filmler ile buluşturacak. Temsilciliğimiz, ayrıca Bilgi Benim İşim, Kariyer Yolculuğuma Başlıyorum, Birikim, Kendime Yolculuk, Eğlen-Öğren-Hijyen gibi eğitim programlarımızı Edirne'deki İlköğretim Okullarında uygulayacak. Çeşitli seminer ve şenlik gibi aktiviteler ile il bütününde ses getirecek.

Edirne İl Temsilciliği'nin içinde kütüphane, etkinlik odası, ofis ve gönüllü odası, binanın arkasında ise küçük bir bahçe bulunuyor. Edirneli tüm ilköğretim çağındaki çocuklara açık olan ve yılda 2.000 çocuğa ulaşabilecek kapasiteye sahip olan Temsilcilik; güler yüzlü, sıcak, donanımlı öğrenme ortamıyla, çocuklara yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek eğitim olanakları sunuyor.

10.06.2013
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!