yükleniyor

Adım Adım ile TEGV'in Yeni Projesi: Benim Adım Türkiye

Adım Adım ile TEGV'in Yeni Projesi: Benim Adım Türkiye güneş amblemi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile Adım Adım Oluşumu'nun birlikte başlattıkları 'Benim Adım Türkiye' projesi 7 farklı bölgede yer alan 7 ildeki TEGV öğrenim birimine destek toplanması hedefleniyor. Bu amaçla İstanbul Maratonu'nda 'iyilik peşinde koşan' Adım Adım sporcuları 16 Kasım'da destekçilerinin gücünü yanlarında hissederek kıtaları aşacak.

16 Kasım 2014'te koşulacak İstanbul Maratonu ve 1 Mart 2015'teki Runtalya Maratonu'na katılacak olan Adım Adım koşucuları, 'Benim Adım Türkiye' projesine bağış yaparak destek vermek isteyenlere çağrıda bulunacak. Projenin hedefi Edirne, Rize, Erzincan, Burdur, Denizli, Nevşehir ve Diyarbakır'daki TEGV öğrenim birimlerinin 2 yıllık işletme giderleri karşılanarak ilköğretim çağındaki toplam 17 bin çocuğa eğitim desteği sağlanması. Böylece, TEGV'in 20. yaşını kutlayacağı 2015 senesinde Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesine de eğitim alanında aynı kalıcı desteğin verilmesi amaçlanıyor.

İyilik peşinde koşarak TEGV'i 2009 yılından bu yana destekleyen Adım Adım Oluşumu, topladığı 1,3 milyon TL.'yi aşkın bağış sayesinde bugüne kadar 26 binden fazla çocuğumuzun aydınlık geleceğine katkıda bulundu. Toplumsal duyarlılığı olan amatör sporcuların yanı sıra birçok kurum, şirket içi koşu takımları oluşturarak Adım Adım Oluşumu'na dahil oluyor. Siz de Adım Adım bağışlarınız için https://www.tegv.org/kredi-karti-ile-bagis linki üzerinden çocuklarımızın aydınlık geleceklerine katkıda bulunabilirsiniz.

04.11.2014
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!