yükleniyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı 20 Yaşında!

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı 20 Yaşında! güneş amblemi.

1995 yılında kurulan ve bugüne kadar 2 milyonun üzerinde çocuğun eğitimine destek vererek onların gelişimine katkı sağlayan Vakfımızın 23 Ocak 2015 tarihinde 20'nci yaşını kutluyoruz.

20 yıldır daha fazla çocuğumuz yaratıcılıklarını geliştirsin, sağduyulu ve akılcı kararlar versin, düşünmeyi, sorgulamayı öğrensin diye Türkiye'nin dört bir yanındaki etkinlik noktalarımızda, özgün eğitim programlarımızı uyguluyoruz. Yüz binlerce çocuğumuzu, sanatla, sporla, teknolojiyle tanıştırıyor, çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmesine yardımcı oluyoruz.

TEGV olarak, 20 yıldır bu sorumluluk sahibi insanları bir araya getiriyor ve birlikte harika projelere imza atıyoruz. Bu nedenle biz çocuklarımıza, çocuklarımızın ailelerine, bağışçılarımıza, gönüllülerimize ve çalışanlarımıza 'Harika İnsanlar' diyoruz.

Yirmi yıl içerisinde Eğitim Gönüllülerini destekleyen harika insanların verdiği güçle TEGV, geleceğe güvenle bakıyor, tecrübemiz, bilgimiz ve eğitime olan sonsuz inancımızla, hedefimizi her zamankinden daha yüksek tutuyoruz.

22.01.2015
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!