yükleniyor

TEGV Gönüllüleri Gaziantep'te Bir Araya Geldi!

TEGV Gönüllüleri Gaziantep'te Bir Araya Geldi! güneş amblemi.

Toplantı 9 Öğrenim Birimi, 5 Ateşböceği, 2 Eğitim Parkı ve 1 İl Temsilciliği'nden gelen 530 gönüllü ve yerel destekçinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

Gaziantep Eğitim Parkı çocuklarının ve gönüllülerinin dans gösterisiyle açılan toplantı, TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy'un hoş geldiniz konuşmasıyla devam etti.

Gaziantep Üniversitesi'nin Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi'nin tanıtım videosu ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tevfik Gülsoy'un konuşmasının ardından, eğitim dostlarına teşekkür töreni gerçekleştirildi.

Adana Süleyman Özgentürk Öğrenim Birimi'nin bağışçısı Özgentürk ailesi adına Nebil Özgentürk, konuk konuşmacı olarak sahneye davet edildi. Etkinlik Noktaları'nın birbirinden renkli performansları, Çocuğumuzken Gönüllümüz Olanlar ve 10 yılı aşkın süredir gönüllülük yapan gönüllülerin hikayeleri paylaştı. 

TEGV Yönetim Kurulu üyesi Suzan Bayazıt'ın, Adım Adım Oluşumu'na dair sunumunu katılımcılarla paylaşmasının ardından, gönüllü forumu gerçekleştirildi ve toplantı konser bölümü ile sona erdi. 

18 Nisan'da İstanbul'da, 9 Mayıs'ta ise Van'da toplantılar gerçekleştirilmeye devam edilecek.

31.03.2015
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!