yükleniyor

Renkli Kalemler Gazetesi İstanbul'da Okuyucusuyla Buluştu!

Renkli Kalemler Gazetesi İstanbul'da Okuyucusuyla Buluştu! güneş amblemi.

Üçüncü döneminde Antalya, Eskişehir, İstanbul ve Şanlıurfa'daki TEGV Eğitim Parklarında yürütülen projenin İstanbul ayağında deneyimli gazeteciler Aslı Çakır ve Hakan Güldağ çocuklara koçluk yaptı. Toplam 12 hafta süren eğitim ve hazırlık sürecinin ardından, manşet haberinden fotoğrafına kadar çocukların imzasını taşıyan Renkli Kalemler gazetesinde, sağlıktan teknolojiye kadar birçok konuya değiniliyor. 

'Altın Sarısının Zararları' haberi manşet oldu

Renkli Kalemler gazetesinin İstanbul baskısında çocuklar, sağlıklı patates kızartmasının nasıl olması gerektiğine dair haber çalışmasını manşete taşıdı. Manşetin haricinde 'Bakırköy'ün gizli bahçesi', 'Yeni eğlencemiz zekâ oyunları', 'Daha çok başarı, daha çok maaş' ve 'Gerçek dünyadan kopuyor muyuz?'  gibi başlıklar da gazetede yer aldı. 

TEGV İstanbul Ferit Aysan Eğitim Parkı'nda 26 Mayıs Salı günü usta gazetecilerle son kez bir araya gelen çocuklar, geçirdikleri 12 haftalık eğitim süresindeki deneyimlerini koçları ile paylaşma imkânı buldu. Hazırlıklar sonrası çıkardıkları gazeteleri okuyucuyla buluşturmanın heyecanını yaşayan genç gazeteciler, başarılarını şenlik ile de kutlayarak keyifli saatler yaşadılar. 

Çocuklara birçok beceri kazandırmanın yanı sıra geleceğin gazetecilerinin yetişmesine de katkı sağlayacak projenin diğer şenlikleri ise önümüzdeki günlerde Antalya'da TEGV Antalya Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı'nda, Eskişehir'de TEGV Eskişehir Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi'nde ve Şanlıurfa'da TEGV Şanlıurfa Sevgi Erdoğan Gönül Eğitim Parkı'nda yapılacak.

26.05.2015
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!