yükleniyor

Geleceğe Bakış Toplantımızı Gerçekleştirdik!

Geleceğe Bakış Toplantımızı Gerçekleştirdik! güneş amblemi.

23-26 Ağustos tarihleri arasında Koç Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Geleceğe Bakış Toplantısı'na  146 çalışanımız katıldı. Özel olarak hazırlanan film gösterimiyle başlayan toplantı sırasıyla yönetim kurulu başkanımız Sn. Cengiz Solakoğlu, genel müdürümüz Sn. Mete Meleksoy ve yönetim kurulu Üyemiz Sn. Nesteren Davutoglu'nun konuşmaları ile devam etti.  Eğitim Programları müdürü Sn. Suat Kardaş'ın Eğitim ve Sivil Toplumda Yeni Yaklaşımlar konulu konuşmasının ardından Sn.  Suat Kardaş, Sn.Bülent Belin  ve Sn.Didem Kestek tarafından 2015-2016 Etkinlik Yılı Saha Faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

5-15 ve 20. Yılını dolduran 13 kişiye plaketleri takdim edildi. İyi Örnekler projeleri kapsamında En Özgün Proje ödülünü 'Oyundan Bedene, Bedenden Müziğe' projesi ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı; Yerelde Fark Yaratan Proje ödülünü 'TEGV 20. Yıl Otobüsümüz Yollarda!' Projesiyle Giresun Öğrenim Birimi Aysel ve Mesut Taftalı Etkinlik Merkezi; Gönüllü Katılımı Olan Proje ödülünü 'TEGV Gönüllüleri Hitit Başkentinde Doğa Kampında Buluşuyor' projesiyle Çorum Öğrenim Birimi aldı. Adım Adım Oluşumu kurucularından Renay Onur'un sunumunun ardından Nirun Şahingiray Ödül Töreni gerçekleştirildi. Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı, Giresun Öğrenim Birimi Aysel ve Mesut Taftalı Etkinlik Merkezi, Rotary 2 Ateşböceği Öğrenim birimi çalışanları 2014-2015 etkinlik yılındaki başarılı çalışmaları sonucu ödüllerini aldı.

Saha personelinin tamamına Sn. Yörük Kurtaran ve ekibi tarafından   Gönüllülerle Çalışma Eğitimi verildi.  Eğitim Programları, Saha ve Gönüllülük konularında paralel oturumlar ile Matematik Programının Yaygınlaştırılması ile ilgili toplantılar gerçekleştirildi.  Toplantı paylaşım toplantısı ile sona erdi.

27.09.2015
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!