yükleniyor

TEGV'in Bursa Öğrenim Birimi PPG Industries ile Renklendi

TEGV'in Bursa Öğrenim Birimi PPG Industries ile Renklendi güneş amblemi.

Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), PPG Industries'in katkılarıyla Bursa Öğrenim Birimi'ne yeni bir çehre kazandırdı. Bu kapsamda düzenlenen aktivite sayesinde PPG ve TEGV gönüllüleri ile çocuklar hep birlikte boyama etkinliği düzenlediler, hayata canlılık ve renk kattılar.

PPG Industries, global çapta uyguladığı COLORFUL COMMUNITIES™ projesi kapsamında TEGV Bursa Öğrenim Birimi'ni baştan aşağı yeniledi. PPG'nin 'Colorful Communities' programı ile şirketin faaliyet gösterdiği ülkelerde gönüllü çalışanlar, ürünler ve finansal kaynaklar bir araya getirilerek topluma canlılık ve renk katan projeler hayata geçiriliyor. TEGV'in Bursa Öğrenim Biriminin boyanması, bu sosyal sorumluluk projesinin Türkiye'de uygulanan ilk örneği oldu.

Kutlama etkinlikleri kapsamında TEGV çocuklarıyla birlikte birimin duvarlarını boyayan PPG Industries gönüllüleri eğlenceli vakit geçirerek çocukların renkli dünyasına dokundular. TEGV'in daha fazla sayıda çocuğa eğitim desteği sağlayabilmek amacıyla yaptığı çalışmaların çok önemli olduğunu belirten PPG Industries gönüllüleri ve çalışanları, TEGV'in eğitim alanında verdiği katkıya yardımcı olmaktan gurur duyduklarını belirtti.   

 

19.10.2015
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!