yükleniyor

Çocuklarımızdan Nihan Sivri Anlatıyor...

Çocuklarımızdan Nihan Sivri Anlatıyor... güneş amblemi.

"Merhaba. Moleküler Biyoloji Genetik mezunuyum. Ancak benim TEGV'le tanışmam 1995'e dayanıyor. O yıllarda okulda bulamayacağım birçok imkânı – İngilizce, satranç, bilgisayar – TEGV'de tattım."


"Merhaba. Moleküler Biyoloji Genetik mezunuyum. Ancak benim TEGV'le tanışmam 1995'e dayanıyor. O yıllarda okulda bulamayacağım birçok imkânı – İngilizce, satranç, bilgisayar – TEGV'de tattım. O yıllarda 'Büyüyünce ben de gönüllü olacağım' demiştim ve 18 yaşını doldurur doldurmaz da TEGV gönüllüsü oldum. Programlarımız sadece okul derslerine destek amaçlı değil, çocukların okulda eksik kalan yönlerini tamamlamaya yönelik etkinliklerdi aslında.

Eğer bir şeyler anlatabiliyorsam bana bu beceriyi katan yer TEGV. TEGV'in çok farklı çok güzel bir atmosferi var. Hatta ben bunu biraz ütopik olarak değerlendiriyorum. Siz de bu keyfin, ailenin bir parçası olabilirsiniz, çocuklarınızı yönlendirebilir, gönüllü olabilir, bağış yapabilirsiniz. Bu güzel ortamın sürdürülebilir olması elini taşın altına koyabilen güzel insanların varlığıyla gerçekleşebilir…"
21.06.2016
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!