yükleniyor

İlköğretim Kurumlarında Haftalık Ders Çizelgesi Değerlendirme Çalıştayı

İlköğretim Kurumlarında Haftalık Ders Çizelgesi Değerlendirme Çalıştayı güneş amblemi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından haftalık ders çizelgesinin mevcut durumuna yönelik nicel, nitel araştırma, literatür taraması yapılarak; elde edileMEBlogon sonuçların eğitim sektörüyle  paylaşılması ve birlikte değerlendirilmesi amacıyla 16-18 Mayıs 2016 tarihlerinde “İlköğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgesinin Değerlendirilmesi Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Söz konusu çalıştaya öğretmenler, öğrenciler, veliler, okul müdürleri, il/ilçe Millî Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, maarif müfettişleri, akademisyenler, sivil toplum temsilcileri ile Bakanlık merkez teşkilatından konuyla ilgili yöneticiler katıldı.

Çalıştayda haftalık ders çizelgesinin mevcut uygulaması, yaşanan veya yaşanabilecek sorunlar, çözüm önerileri, çizelgenin daha etkili ve verimli bir şeklide uygulanmasına yönelik yapılabilecekler ele alındı  ve katılımcıların ortak görüşleriyle değerlendirme raporları hazırlandı.

Ayrıntılı bilgi için:https://tegm.meb.gov.tr/www/ilkogretim-kurumlari-ilkokul-ve-ortaokul-haftalik-ders-cizelgesinin-degerlendirilmesi-calistayi-gerceklestirildi/icerik/358#
12.07.2016
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!