yükleniyor

TÜSEV’de Sivil Toplum Liderleri Eğitimi

TÜSEV’de Sivil Toplum Liderleri Eğitimi güneş amblemi.
Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV), 1993 yılında aralarında Türkiye’nin önde gelen vakıf TÜSEVve derneklerinin bulunduğu 23 sivil toplum kuruluşu tarafından üçüncü sektörün yasal, mali ve işlevsel altyapısını geliştirmek amacıyla kuruldu.

TÜSEV’in, Türkiye Vodafone Vakfı işbirliği ile ikincisini düzenlediği Sivil Toplum Liderleri Eğitimi 11-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. “İletişim” teması ile düzenlenen eğitimde 25 sivil toplum çalışanı, anlatıcılık, kampanyacılık ve iletişim alanındaki becerilerini artırmayı hedefleyen atölye çalışmaları ve eğitimlere katıldı.

 

Alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen 16 sunum ve sunumları takip eden uygulama çalışmalarıyla katılımcılar temsil ettikleri sivil toplum kuruluşlarının iletişim stratejilerine katkıda bulunacak bilgiler edindi. Aktif öğrenme prensibi çerçevesinde kurgulanan eğitim Sivil Toplum ve İletişim, Planlama, Uygulama ve Değerlendirme olmak üzere dört farklı modül içeren eğitim hakkında detaylı bilgi almak için Sivil Toplum Liderleri Eğitim Kitapçığı'nı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için:https://www.tusev.org.tr/usrfiles/files/TUSEV_STKLiderleri_Kitapcik_10.05.16_web.pdf
12.07.2016
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!