yükleniyor

Dijitalleşme Çalıştayımızı Gerçekleştirdik.

Dijitalleşme Çalıştayımızı Gerçekleştirdik. güneş amblemi.
Vakfımızın eğitim programlarına fayda sağlamak ve eğitim alanındaki dijital gelişmeleri paylaşarak, bu alandaki dili öğrenmek  amacıyla 12 Kasım 2018 tarihinde İstanbul’da  Cevahir Otel’de Dijitalleşme Çalıştayı gerçekleştirdik.

Mütevelli Heyeti Üyemiz, kurumların arama konferanslarına uzmanlığı ile büyük değer katan Prof. Dr. Oğuz Babüroğlu moderatörlüğünde gerçekleşen Dijitalleşme Çalıştayımıza, bu alanda çalışmalar yürüten çok değerli akademisyenlerin yanı sıra; Eğitim Danışma Kurulu Üyelerimiz ve çalışanlarımız katıldı.

Çalıştayda;   “Dijitalleşme ile eğitim dünyasında neler değişiyor?” sorusuna cevap arandı ve öğrenme paradigmalarının bundan 10-15 yıl öncesine oranla ne kadar dramatik bir şekilde değiştiği ve değişeceği paylaşıldı. Dijital dünyanın sunduğu olanaklarla yaşam boyu öğrenme ve bir alanda örgün eğitim almadan uzmanlaşma potansiyelinin artması; öğrenmenin kişiselleştirilebilmesi ve daha çekici hale gelmesi; dijital ve fiziksel oyun ve oyunlaştırmanın eğitimdeki öneminin her geçen gün daha fazla artması; Empati, Takım Çalışması, Girişimcilik, Stratejik Düşünme gibi 21. yy becerilerine odaklı eğitim ihtiyacının artması gündemin önemli paylaşımlarını oluşturdu.

Çalıştayda aynı zamanda takım çalışması da gerçekleştirilerek TEGV’e uygun olabilecek dijitalleşme modelleri tartışıldı ve dijital projeler geliştirilirken dikkat edilmesi gereken özelliklerin altı çizildi. Bütün bu bilgi ve değerlendirmelerin eğitim programlarımızın dijital projelerine ışık tutacağına inanıyoruz.

adadsd
22.12.2018
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!