yükleniyor

Tasarım ve Beceri Atölyeleri TEGV’de!

Tasarım ve Beceri Atölyeleri TEGV’de! güneş amblemi.
Vakfımız; çocuklarımızı 21. yüzyılın bilgi, beceri ve yetkinlikleri ile zenginleştirmeyi ve öğrenen - keşfeden nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda yeni nesil öğrenme platformlarından birisi olan “Tasarım ve Beceri Atölyelerini” hayata geçirmeye başladık.

İlk Tasarım ve Beceri Atölyemizi 20 Kasım 2018 günü açılışı yapılan Tekirdağ Fibria Öğrenim Birimimizde hayata geçirdik. 2019 yılı Şubat ayında da İstanbul Bakırköy Ferit Aysan Eğitim Parkımız’da ve Anadolu’da bir etkinlik noktamızda ikinci ve üçüncü atölyemizi de açıp; 8-14 yaş grubu çocuklarımız ile 10 haftalık bir program uygulamaya başlayacağız. Bu üç noktamızdaki pilot uygulamaların ardından, alt yapısı uygun olan diğer etkinlik noktalarımızda da projemizi yaygınlaştırmayı planlıyoruz.
Tasarım ve Beceri Atölyeleriyle, birlikte ve yaparak öğrenme yaklaşımıyla kurgulayacağımız içeriklerimiz ile çocuklarımızın gerçek hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm üretmeleri için bir proje oluşturmalarını ve bu projeyi 3 boyutlu yazıcıları ve  tasarım kalemlerini, elektronik kartları, sensörleri, motorları ve geri dönüşüm malzemelerini kullanarak gerçekleştirmelerini amaçlıyoruz.

TEGV (1) (003)
22.12.2018
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!