yükleniyor

Tekirdağ Fibria Öğrenim Birimimiz Açıldı.

Tekirdağ Fibria Öğrenim Birimimiz Açıldı. güneş amblemi.
ffdsBrezilya’nın önde gelen ormancılık şirketlerinden Fibria ve temizlik kâğıtları sektörünün yenilikçi şirketi Lila Group’un değerli bağışlarıyla hayata geçen TEGV Tekirdağ Fibria Öğrenim Birimi, 20 Kasım 2018 Salı Günü düzenlenen törenle açıldı.
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde açılışı yapılan öğrenim birimi, Vakfımızın Edirne’den sonra Trakya Bölgesi’ndeki ikinci Öğrenim Birimi.

Öğrenim Birimimizin açılışında Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Solakoğlu, Lila Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Öğücü, Fibria Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lojistik Başkanı Henri Philippe Van Keer, MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak birer konuşma yaptılar.

[caption id="attachment_5307" align="aligncenter" width="778"]Konuşmacılar Konuşmacılar: Cengiz Solakoğlu - Orhan Öğücü - Henri Philipple Van Keer - Dr. Cem Gençoğlu[/caption]

Yılda 2000 çocuğumuzun yararlanacağı TEGV Tekirdağ Fibria Öğrenim Birimi, 324 m2 kapalı alanı bulunan 3 katlı bir öğrenim birimi. Birim; 1 kütüphane, 1 gönüllü odası, 3 etkinlik odası, ayrıca ‘Düşler Atölyesi’, ‘Tasarım ve Beceri Atölyesi, ‘Okuma Adası’ gibi etkinliklere özel odalar ve 80 m2 ‘lik bir de bahçeye sahip… Bu yıl için 100 gönüllünün çocuklarla eğitim etkinliği gerçekleştireceği birimde, farklı becerilere sahip olarak dünyaya gelen çocuklara kendi potansiyel ve yeteneklerini keşfetmelerine ve nitelikli eğitim almalarına fırsat tanınması amaçlanıyor.

19 yy. sivil Türk mimarisi örneği olarak 1800’lü yılların sonlarında inşa edilmiş olan TEGV Tekirdağ Fibria Öğrenim Birimi binası, çocuklarımıza bu büyülü atmosferde eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşatacak.

dvsas
22.12.2018
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!