yükleniyor

Çocuklarımız Erkekler Türkiye Kupası’ndaydı.

Çocuklarımız Erkekler Türkiye Kupası’ndaydı. güneş amblemi.
aa11Ankara Semahat - Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı çocukları Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 13-17 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlen Erkekler Türkiye Kupası yarı final ve final maçlarındaydı.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun bir sosyal sorumluluk projesi olarak yapmış olduğu davet kapsamındaki ilk etkinliğimiz 15 Şubat’ta, Ankara’da düzenlenen Basın Toplantısı oldu. Toplantıya katılan TEGV çocukları sporculara ve antrenörlere sorular sorarak yaptıkları resimlerden hediye ettiler.

16-17 Şubat 2019 günlerinde oynanan yarı final ve final maçları başlamadan önce hakemler, isimleri anons edilen çocuklarımızla sahaya çıktılar. Tribünlerde yer alan çocuklar ve gönüllüler maç coşkusunu birebir yaşadılar. Maçın başında ve devre aralarında hem sahada hem de Tivibu ekranlarında İmaj Filmimiz gösterildi.

Final maçı öncesi oyunculara güzel bir sürpriz yapıldı; çocuklarımızın sporculara yazdığı mektuplar soyunma odalarına bırakıldı. Final maçında iki takım oyuncuları da sahaya çıkarken pankart açtı, çocuğumuz Sudenaz final maçı topunu sahaya getirdi.

Final karşılaşmasında ise Anadolu Efes Spor Kulübü ve Fenerbahçe Beko Basketbol takımlarının “Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” sloganımızın yazılı olduğu pankartlarla sahaya çıkması tüm izleyicilerden büyük alkış aldı.

Kupa töreni sırasında çocuklarımız sahaya inerek şampiyon takım ve kupa ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

aa13aa12
27.02.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!