yükleniyor

Çocuklarla birlikte büyüyen TEGV 24 yaşında!

Çocuklarla birlikte büyüyen TEGV 24 yaşında! güneş amblemi.
Vakfımızın kuruluş yıldönümü olan 23 Ocak’ta Acıbadem ve İstanbul etkinlik noktalarımızdan çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kurucumuz ve Mütevelli Heyeti Üyemiz Sayın İnan Kıraç’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyelerimiz Oktay Özinci, Özalp Birol ve Hüsnü Ovkuran’ın da katıldığı bu özel günde Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Solakoğlu ve Genel Müdürümüz Sait Tosyalı da birer konuşma yaptı.

asd123

İnan Kıraç, Suna Kıraç’ın TEGV’i kurarken yaşadıklarını anlatırken 73 etkinlik noktamız kendisini internet aracılığıyla canlı izledi. İnan Kıraç: “Eşim Suna Kıraç Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nı, babası Vehbi Koç’a kurmayı teklif ettiği zaman, Vehbi Bey bizim vakıflarımızda çalışabilirsin neden yeni bir vakıf gerekiyor diye sormuştu, ancak eşim biz ilköğretim çağındaki çocuklara eğitim desteği vererek onlara sormayı, sorgulamayı, düşünmeyi öğretelim onlardan ilgimizi esirgemeyelim ve geleceğe hazırlayalım demişti. Bu nedenle Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nı kurdu. Bugün TEGV 24. yılını kutluyor ve ilk gün olduğu gibi Suna Kıraç bugün de sizlerin heyecanını paylaşıyor. Hepimizin 24. yılı kutlu olsun’’ dedi.

asd222 Bugünün bir özelliği de 24. yaş günü pastamızı kestiğimiz anlarda 2019 İmaj Kampanyamızın da sosyal medya hesaplarımızda aynı anda başlatılması oldu. Kampanya filmimiz gösterime girerken, sosyal medya hesaplarımız Facebook, Instagram ve Twitter kampanya görselleriyle donatıldı.

Vakfımızın bugüne kadar nitelikli eğitimle buluşturduğu çocuklardaki yarattığı değişimi vurgulamanın yanı sıra çocuklara sevgiyle, saygıyla yaklaşmanın, güvenli ve keyifli öğrenme ortamlarının çocukları nasıl değiştirdiğinin anlatıldığı ve Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı’mızın çocuklarıyla çekilen 2019 İmaj Kampanyası filmimiz, RTÜK onayı alarak ulusal kanallarda Kamu Spotu olarak yayınlanmaya başladı.
27.02.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!