yükleniyor

Etkinlik noktalarımızdan güzel haberlerimiz var.

Etkinlik noktalarımızdan güzel haberlerimiz var. güneş amblemi.
ccccÇorum’dan Kırık Düşler Konağı Tiyatro Oyunu: Çorum Öğrenim Birimi’mizin gönüllülerinin rol aldığı, tüm oyuncularının kadınlardan oluştuğu, Erdal Şahin’in yazıp yönettiği ve kadına yönelik istismarı konu edinen Kırık Düşler Konağı adlı tiyatro oyunu 26 Kasım’da Çorum Devlet Tiyatrosu’nda ve ardından Ankara Yenimahalle Belediyesi desteğiyle 5 Ocak’ta Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde sergilendi.

Gaziantep’ten anlamlı ziyaret: İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Kirazoğlu Aralık ayında Gaziantep Eğitim Parkı’mızı ziyaret ederek; çalışmalarımızı yerinde gördü; çocuklarla, okul çalışması ile gelen öğretmenlerle ve gönüllülerle paylaşımlarda bulundu. Mustafa Kirazoğlu, 5 bin öğrencili bir okulda kısa süreli etkinlikler yapmamızı isteyince, 1.2.3.4. sınıftan toplam 2.146 çocukla ve 250 gönüllümüzün desteğiyle Eğlen Öğren Hijyen etkinliğinin yanı sıra, aynı okuldan 5 ve 6. sınıfa devam eden 972 çocukla da Eğitim Parkımızda Daha İyi Bir Dünya İçin Atölyeler etkinliğini gerçekleştirdik.

Zonguldak’tan Kamu-STK işbirliği: Avrupa Birliği ve ülkemizin ortak projesi olarak hayata geçirilen “Kamu- STK İşbirliği Projesi  Sivil Toplum  Günleri” Zonguldak, Karabük, Bartın, Düzce ve Bolu’dan  kamu ve sivil toplum temsilcilerinin katılımıyla 07-08 Ocak 2019 tarihinde Zonguldak’ta yapıldı. Çaycuma’dan toplantıya katılan iki sivil toplum örgütünden biri de Çaycuma Ayten-Maksut Çavdar Öğrenim Birimi oldu.

Etkinliğin ilk günü, Zonguldak Valisinin açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Kamu- STK işbirliği projesi, Avrupa Fonları, Türkiye’de Sivil Toplum-Kamu işbirliği, örnekler sunumu ve Zonguldak ilinde Kamu-STK işbirliği iyi örnekleri oturumu yapıldı. İkinci günde ise, grupların Kamu-STK işbirliğinde negatif etkileri önlemek için çözüm önerileri konuşuldu.
27.02.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!