yükleniyor

Tasarım ve Beceri Atölyemiz açıldı

Tasarım ve Beceri Atölyemiz açıldı güneş amblemi.

Vakfımız, çocuklarımızı 21. yüzyılın öğrenme becerileri ile buluşturmaya devam ediyor. Umuda Pedal ekibinin desteğiyle hayata geçirdiğimiz Tasarım ve Beceri Atölyesi, TEGV Ferit Aysan Eğitim Parkı’nda 24 Şubat 2019’da düzenlenen törenle açıldı.

Teknoloji ve yaratıcılığın bir araya geldiği Tasarım ve Beceri Atölyesi’nin Açılış Töreni, çocuklarımız, gönüllülerimiz, basın mensupları ve çalışanlarımızın yanı sıra, Umuda Pedal Ekibi’nin katılımıyla gerçekleşti. Açılış Töreni’nde çocukların her an değişen ve gelişen dünyada uyum becerileri yüksek, esnek bireyler olarak yetişmelerinin ve “kalıpların dışında düşünme” becerileri kazanmalarının önemi vurgulandı.

TEGV Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Özinci açılışta yaptığı konuşmada çocuklarımızı teknolojiye hâkim olacak bir altyapı, bilgi ve malzeme ile donatmanın önemini vurgulayarak; Umuda Pedal Ekibi’nin sağladığı bu desteğin yerini bulduğunu ifade ederek; kendilerine müteşekkir olduğunu belirtti.

TEGV çocukları için 2018 Temmuz’un ilk haftasında Göteborg – Hamburg arasında İsveç’ten Almanya’ya yaklaşık 800 km pedal çevirerek Tasarım ve Beceri Atölyesi için bağış toplayan Umuda Pedal Ekibi adına konuşan Dr. Erkan Koyuncu “TEGV çocukları, bizi yola çıkmadan önce “tekerinize taş değmesin” diyerek uğurladı. Biz, bu çocuklara umut olmak için yollara düştük.” dedi. Umuda Pedal Ekibi Kaptanı İlhan Kesken ise: “Ülkemizin eğitimine katkıda bulunmaktan çok mutluyuz, heyecanlıyız. Bu heyecanımız eksilmeyecek, katkımız devam edecek.” dedi.

Hep birlikte kurdelesi kesilen Tasarım ve Beceri Atölyesi’nde, çocukların etkinliklerini izleyen katılımcılara, atölyede üretilen bisiklet şeklindeki anahtarlıklar hediye edildi.
27.02.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!