yükleniyor

TEGV Brüksel’de Avrupa Parlamentosu’ndaydı.

TEGV Brüksel’de Avrupa Parlamentosu’ndaydı. güneş amblemi.
ss1Aralarında TEGV’in de olduğu ülkemizde çeşitli alanlarda faaliyet gösteren ve başarı hikâyeleriyle isimlerinden söz ettiren 11 Sivil Toplum Kuruluşu ve 2 öğretmen, Avrupa Birliği - Türkiye Karma Parlamento Komisyonu Başkan Yardımcısı Miltiadis Kyrkos tarafından organize edilen ‘’Türkiye’nin Sivil Alandaki Yüzleri: Faces of Turkey’’ temalı etkinliğinde buluştu.

Türkiye’deki sivil toplum kuruluşlarının öneminin anlatıldığı etkinlik, Miltiadis Kyrkos’un konuşması ile başladı. Bay Kyrkos konuşmasında Türk sivil toplumuna desteğin kesilmemesi gerektiği mesajının altını çizdi. Avrupa Komisyonu'nun İnsani Yardımdan Sorumlu Üyesi Christos Stylianides'in konuşması ile devam eden açılış, davetli tüm STK temsilcilerinin konuşmalarıyla tamamlandı.

ss2Genel Müdürümüz Sait Tosyalı da aynı oturumda yaptığı konuşmada kısaca TEGV’i tanıtarak bugüne kadar binlerce gönüllümüz ile 3 milyona yakın çocuğa nitelikli eğitim desteği verdiğimizin altını çizdi ve böylesi önemli bir uluslararası platformda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. STK’lar, Avrupa Parlamentosu binasının en işlek noktasında ayrılan alanda tanıtıcı bir sergi düzenledi.

1995 yılından bu yana çocuklarımıza eğitimin gücünü, geleceği değiştirme cesaretini kazandıran TEGV’in standı, çocukların yaptığı sanat çalışmalarının sunumuyla katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.
27.02.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!