yükleniyor

25. Olağan Genel Kurulumuz Gerçekleşti

25. Olağan Genel Kurulumuz Gerçekleşti güneş amblemi.
25. Olağan Genel Kurulumuz Gerçekleşti
25. Olağan Genel Kurulumuz, 25 Nisan Perşembe Günü, Pera Müzesi Oditoryumu’nda vakfımız çalışanları, Mütevelli Heyeti üyeleri, gönüllülerimiz ve eğitim dostlarının katılımıyla gerçekleşti.

Toplantımız Şanlıurfa’dan konuğumuz olan Zeynep ve Şanlıurfa Eğitim Parkı Yöneticimiz Hayrullah Taş’ın “Hoş geldiniz” konuşması yaparak konuklarımızı selamlaması ile başladı.

Genel Kurulumuz, Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Solakoğlu’nun açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından Genel Müdürümüz Sait Tosyalı 2018 yılı faaliyetleri ve 2019 yılı beklentilerini paylaştığı bir sunum yaptı.

Sait Tosyalı, sunumunun sonunda, çocuklarımız için; Türkiye’yi bir uçtan diğer uca koşan Ahmet Uysal’a, İsviçre Alpleri'ndeki Matterhorn Dağı'na tırmanan eğitim gönüllüsü Sacit Erdem’e, Tasarım ve Beceri Atölyelerinin kurulması projesinde çeşitli rotalarda bisiklet süren Umuda Pedal Ekibi’ ne teşekkürlerini sundu.

25. Olağan Genel Kurulumuz Gerçekleşti - KAPAK (2)Genel Kurulumuz, Divan Katipliği yapan Evrim Memecan’ın bilanço okumasının ardından Mütevelli Heyeti Üyemiz Tayfun Bayazıt başkanlığında Yönetim Kurulu aday seçimi, denetim kurulu üye ve yedek üyelerinin seçimi ve Mütevelli Heyeti’ne katılacak üyelerinin oylanması ile devam etti.

Ahmet Uysal’ın seçim sonrası konuşması ve kısa belgeseli ile renklendirdiği Genel Kurulumuz, dilek ve temenniler ile son buldu.
05.05.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!