yükleniyor

3. Tasarım ve Beceri Atölyemiz açıldı

3. Tasarım ve Beceri Atölyemiz açıldı güneş amblemi.
pedal1Umuda Pedal Ekibi’ nin desteğiyle hayata geçirdiğimiz Tasarım ve Beceri Atölyelerine bir yenisini daha eklendi. Tekirdağ Fibria Öğrenim Birimi ve İstanbul Ferit Aysan Eğitim Parkı’ndan sonra üçüncü Tasarım ve Beceri Atölyemiz, Batman Öğrenim Birimi’mizde düzenlenen törenle 10 Mart Pazar günü açıldı.

Açılış Törenimize, Batman Vali Yardımcısı Ramazan Fani, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Mütevelli Heyet Üyelerimiz Prof. Dr. İlter Turan ve Emine Çakıroğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Mütevelli Heyeti Üyemiz Prof. Dr. Sami Gülgöz, Yöneticilerimiz, Umuda Pedal Ekibi temsilcileri, çocuklarımız ve gönüllülerimiz katılım sağladı.

pedal2Açılış konuşmasını gerçekleştiren Mütevelli Heyeti Üyemiz Prof. Dr. İlter Turan: “TEGV 1995’de kurulduğunda bir rüya üzerine kurulmuştu. Bu gün burada yaptığımız açılış töreni de bu rüyanın hakikate dönüşmesinin bir ifadesidir. Faaliyetimizi sizlerin de bildiği üzere gönüllü katkılarla yürütüyoruz. Nitekim bu gün açılışını yaptığımız Batman Merkez Öğrenim Birimi Tasarım ve Beceri Atölyesi de aslında böyle bir gönüllü çabanın ürünüdür.” diyerek katkılarından dolayı Umuda Pedal Ekibi’ne teşekkür etti.

Prof. Dr. Sami Gülgöz ise konuşmasında değişmekte olan dünya düzenine ve çocukları bu düzene adapte edebilmek için yeni teknolojilerin eğitimin içine dahil edilmesi gerektiği konularına değindi. Bu bağlamda “Tasarım ve Beceri Atölyeleri”nin önemine dikkat çekti.

pedal3Umuda Pedal Ekibi adına konuşan Ekip Kaptanı İlhan Kesken: “TEGV bize çok şey öğretti; daha fazlasını öğrenmek ve daha iyi işler yapmak için desteklerimizi sürdüreceğiz. Türkiye’nin bu güzel yüzünü görmek ve daha ileriye gitmek için uğraşlarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Umuda Pedal Ekibi’nin bir diğer temsilcisi Erkan Koyuncu ise: “Geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımıza daha iyi ve yenilikçi koşullarda eğitim imkânı sunulmasına katkı sağlamak bizler için mutluluk verici. ” şeklinde duygularını dile getirdi.

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Vali Yardımcısı Ramazan Fani de yaptıkları konuşmalarda aydınlık bir gelecek ve nitelikli eğitim almış çocuklar için gönülden çalışan vakfımıza desteklerini sürdüreceklerini dile getirdiler.

Konuşmaların ardından atölyemizin kurdelesi hep birlikte kesildi ve Batmanlı çocuklarımız “Tasarım ve Beceri Atölyesi” sayesinde yaparak ve üreterek öğrenme ortamı sunan yepyeni bir eğitim anlayışı ile tanıştılar.
05.05.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!