yükleniyor

Açılış Yıldönümlerimizi Coşkuyla Kutladık…

Açılış Yıldönümlerimizi Coşkuyla Kutladık… güneş amblemi.
Açılış Yıldönümlerimizi Coşkuyla Kutladık - KAPAKEskişehir Atatürk Eğitim Parkı- Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezimiz 20. Yılını kutladı!
5 Nisan 1999 tarihinde Eskişehir’de kurulan Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezimiz, sevgiyle, emekle ve özveriyle geçen 20 yılı geride bırakmanın heyecanını yaşadı.

20. Yıl Kutlama Etkinliğimize, TEGV Kurucu Üyesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, çeşitli dönemlerde Millî Eğitim, Kültür ve Turizm Bakanlığı görevlerinde bulunmuş olan Nabi Avcı, Eskişehir Milletvekilleri Emine Nur Günay ve Jale Nur Süllü, TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Solakoğlu, TEGV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Levend Kılıç, çocuklarımız, gönüllülerimiz, geçmişteki gönüllülerimiz, okul müdürleri ve veliler katılım gösterdiler.

Kutlamamızda, Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Solakoğlu, TEGV Kurucu Üyesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehir Atatürk Eğitim Parkı-Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi Yöneticimiz Serpil Öztürk yaptıkları konuşmalarla parkın kuruluş hikayesini, eğitime verdikleri önemi ve geçen 20 yılın yaşattığı gururu katılımcılarla paylaştılar.

Etkinlik, Fotoğraflarla 20.Yıl Sunumu, çocuklarımızın modern dans ve ritim gösterisi ile devam etti ve 20. Yıl Pastasının kesimi ile son buldu.

Açılış Yıldönümlerimizi Coşkuyla Kutladık - KAPAKTEGV İpek Kıraç Öğrenim Birimi 15. Yaş Gününü Coşkuyla Kutladı!
2004 yılında İstanbul’da kurulan İpek Kıraç Öğrenim Birimi’miz 15. Yaşını çocukları, gönüllüleri, bağışçıları ve eğitime gönül veren dostları ile birlikte coşkuyla kutladı.

7 Nisan 2019 Pazar günü saat 15.00’ te İpek Kıraç Öğrenim Birimi’nde düzenlenen 15. yaş kutlamamıza Onursal Başkanımız Suna Kıraç’ın eşi ve Mütevelli Heyeti Üyesi İnan Kıraç, Mütevelli Heyeti Üyesi ve 15 Yıllık TEGV Gönüllüsü Emine Çakıroğlu, Mütevelli Heyeti Üyesi Huriye Öğücü ve ailesi, Uluslararası danışman, yazar, eğitimci ve koç Şaban Kızıldağ ile birlikte çalışanlarımız, gönüllülerimiz ve çok sayıda çocuğumuz katılım gösterdi.
05.05.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!