yükleniyor

Etkinlik noktalarımızdan güzel haberlerimiz var

Etkinlik noktalarımızdan güzel haberlerimiz var güneş amblemi.
etkin142Van Beşiktaşlılar Derneği’nden Muradiye Öğrenim Birimimize Ziyaret

12.03.2019 tarihinde Van Beşiktaşlılar Derneği, Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Aktaş, Dernek Başkanı Gani Aslan ve Diyadin Behçet ve Muradiye Öğrenim Birimimizi ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında 70’i aşkın çocuğumuzla sohbet ederek keyifli dakikalar yaşadılar.

Çocuklarımıza, Beşiktaş’ın lisanslı formları hediye eden Dernek yetkilileri çocuklarımızla beraber Beşiktaş Marşı söyleyip Beşiktaş pankartları ile toplu fotoğraf çekildiler.

 

Eşrefpaşa Öğrenim Birimimiz YenilendiYapısal güçlendirme faaliyetleri nedeni ile etkinliklerine kısa süreli olarak ara veren Eşrefpaşa Öğrenim Birimi faaliyetlerine yeniden başladı. Yenilenme sürecinde İzmir Büyükşehir Belediye’sinden büyük destek gören birimimiz 5 etkinlik odası ve çok amaçlı salonu, 150 civarı gönüllüsü ile yılda 1.500 çocuğumuz ile buluşuyor.

2004-2019 yılları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanlığı görevini üstlenen Aziz Kocaoğlu’na, görevde bulunduğu süre zarfında Vakfımızdan desteklerini esirgememesi ve birimimizin yenilenme sürecinin hızlanmasına katkıları nedeni ile Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Solakoğlu ve Genel Müdürümüz Sait Tosyalı tarafından makamında ziyaret edilerek plaket verildi.
06.05.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!