yükleniyor

Mardin’den Göbeklitepe’ ye Umuda Pedal…

Mardin’den Göbeklitepe’ ye Umuda Pedal… güneş amblemi.
viransehVakfımız, çocukları çağdaş dünyanın gereksinimi olan nitelikli eğitim ve yeni nesil öğrenme becerileri ile buluşturmaya devam ediyor. Bu bağlamda kurulan Tasarım ve Beceri Atölyeleri için Bisiklet sürmeyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen doktorlar ve iş insanlarından oluşan Umuda Pedal Ekibi ile birlikte yürütülen çalışma kapsamında TEGV’in Ferit Aysan Eğitim Parkı ve Batman Merkez Öğrenim Birimi’ndeki Tasarım ve Beceri Atölyelerinin kurulması için kaynak yaratılmıştı.

Umuda Pedal, Vakfımız park ve birimlerinde kurulmakta olan Tasarım ve Beceri Atölyeleri için desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak 13 kişilik bir ekiple yola çıkan Umuda Pedal, 6 - 7 Nisan 2019 tarihlerinde Mardin’den Göbeklitepe’ ye 200 kilometre pedal çevirerek, Mardin Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras Etkinlik Merkezi’nde kurulacak Tasarım ve Beceri Atölyesi için bağış topladı.

Kampanya Global Biking Initiative 2019 etkinliği kapsamında Milano – Münih parkurunda 650 km.lik sürüşle Temmuz ayında devam edecek.

Çocuklarımızın coşkuyla geldiği, sevgiyle karşılandığı, eğitimle güçlendiği özel bir mekân olan Tasarım ve Beceri Atöyelerinin sayıları, Vakfımız Stratejik Planı dâhilinde, 2019 ve 2020 yılında artmaya devam edecek.

 

 
05.05.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!