yükleniyor

Savurlu Çocuklarımızın Değerli Misafirleri Vardı

Savurlu Çocuklarımızın Değerli Misafirleri Vardı güneş amblemi.
Savurlu Çocuklarımızın Değerli Misafirleri Vardı - KAPAK (1)Aysel Tumba’nın organize ettiği, Türkiye’nin sevilen isimlerinden Ayla Çelik’in de içlerinde bulunduğu, Ronit Hakko, İpek Varol, Nazlı Keçeli, Esra Dinçkok, Aslı Tümen, Ayşe Polat, Figen Kütük, Ela Barlas, Alara Koçibey, Sanem Habip, Müge Atamanlar, Nihan Alpay, Emine Kütük ve Aslı Şen’den oluşan bir grup, 28 Mart’ ta Mardin Savur Öğrenim Birimimizi ziyaret etti.

Ses getiren parçalarından “Bağdat” isimli şarkıyı söyleyerek etkinlik merkezine giriş yapan Ayla Çelik’e, çocuklarımız coşkuyla eşlik etti. Mini bir konser veren Ayla Çelik, söylediği şarkılarla gönüllülerimizi ve çocuklarımızı neşelendirdi, hep birlikte güzel bir gün geçirerek, bolca fotoğraf çekildiler.

Çocuklarımızın olduğu kadar konukların da unutamayacağı duygu dolu anlar yaşanan ziyarette, konuklar TEGV’ den desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ettiler.

Savurlu Çocuklarımızın Değerli Misafirleri Vardı - ALT HABER GÖRSELİGüler Sabancı ve BÜ. İşletme’78 Sınıf Arkadaşları Savur’daydı.

Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından olan ve Vakfımızın Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi Güler Sabancı, Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme ’78 mezunları, Koç Topluluğu çalışanları ve akademisyenlerinin yanı sıra Mütevelli Heyeti Üyemiz Mahmut Abra’nın da yer aldığı bir grupla 2 Mart’ ta Mardin Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras Etkinlik Merkezi’mizi ziyaret ederek çocuk ve gönüllülerimizle bir araya geldi.

Sıcak ilgisi ve neşesiyle kısa sürede çocuklarla kaynaşan Güler Sabancı, onlara hikâyeler anlattı.

Çocukların etkinlik noktamızdaki coşkusundan ve gönüllülerimizin sosyal sorumluluk bilincinden etkilenen konuklarımız, öğrenim birimimizin basketbol sahasının iyileştirilmesi ve çocuklarımızın daha etkin kullanabilecekleri bir sahaya kavuşması için bağışta bulundular. Sağlanan bu bağışla, basketbol sahamızın zemini daha modern ve kullanışlı bir yapıya kavuşacak, tribün ve saha çevresinde gerekli onarımlar yapılabilecek.

 
05.05.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!