yükleniyor

Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan, çocuklarımız için sahnedeydi…

Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan, çocuklarımız için sahnedeydi… güneş amblemi.
KONSER_KAPAKKonser_Haber içi görsel (3)12 Haziran Çarşamba gecesi Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan çocuklarımız için sahnedeydi. Volkswagen Arena’da gerçekleşen ve 4500 çocuğumuzun nitelikli eğitimine destek sağlamak amacıyla yapılan ‘Bir Haziran Gecesi Rüyası’ isimli muhteşem konserin sunuculuğunu ise Ezgi Mola ve Cem Davran üstlendi.

Konser_Haber içi görsel (2)Yıllara meydan okuyan sesi ve güzelliğiyle Ajda Pekkan ve birbirinden güzel şarkıları ile Kenan Doğulu sahnede fırtına etkisi yaratırlarken; Tuluğ Tırpan ve Fahir Atakoğlu, ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ eserine birlikte hayat vererek coşkuyu katladı. Geceye sürpriz isim olarak katılan Okan Yalabık ise Tuluğ Tırpan’ın piyanosu eşliğinde Mevlana - Simyacı Senfonik şiirinden 3 bölüm seslendirdi. Gecenin bir diğer sürprizi ise, Fahir Atakoğlu eşliğinde Kenan Doğulu’nun “Kurşun Adres Sormaz ki” isimli parçayı seslendirmesi oldu.
Konser_Haber içi görsel (1)Mustafa Nuri Haybat yönetimindeki büyük orkestra eşliğindeki sanatçılarımız Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Fahir Atakoğlu ve Tuluğ Tırpan, son olarak Ozan Doğulu’nun “Harika” parçasını sahnede hep birlikte söyleyerek final yaptılar.
Konser_Haber içi görsel (4)4000 kişinin katılım gösterdiği, sanatçı ve sunucuların gönüllü olarak sahne aldığı, 4500 çocuğumuzun 1 yıllık eğitim giderinin karşılandığı ve izleyenlerin unutulmaz bir geceye tanıklık ettikleri konserin sponsorluğunu Volkswagen Arena, Dore Music, Biletix, Most Production ve The Ritz Carlton İstanbul üstlendi.
02.07.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!