yükleniyor

Cambridge University Press ile İş Birliği…

Cambridge University Press ile İş Birliği… güneş amblemi.
Cambridge University Press ile İş Birliği_KAPAK
Çocuklarımızın yabancı dil gelişimine daha fazla katkı sağlayabilmek için Cambridge University Press (CUP) ile iş birliği yaptık. Yapılan iş birliği 9 Mayıs Perşembe günü, Zeyrek Öğrenim Birimi’mizde gerçekleşen bir basın toplantısı ile duyuruldu. Toplantı; İngiltere Başkonsolosluğu Ticaret Başmüşavir Yardımcısı Sayın Jane Grady’ın yanı sıra velilerin, gönüllülerin ve çocukların katılımıyla gerçekleşti.

Cambridge University Press ile İş Birliği_Haber içi görselToplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Oktay Özinci, Genel Müdürümüz Sait Tosyalı, Cambridge University Press Türkiye Genel Müdürü Yıldıray Karaarslan ve İngiltere Başkonsolosluğu Ticaret Başmüşavir Yardımcısı Sayın Jane Grady birer konuşma yaparak iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yapılan iş birliği kapsamında, çocuklarımız CUP sponsorluğu ile dijital platformlarını kullanarak 10 hafta süren etkinlikler ile her eğitim-öğretim döneminde 1530 saatlik İngilizce desteği alacak. Programda CUP’nin en popüler dijital ders kitapları kullanılacak; seviyelendirilmiş dijital içerikler oyun ve etkinliklerle desteklenerek çocukların kaliteli ve zengin bir içerikle eğlenerek, İngilizce’yi aktif olarak kullanarak öğrenmeleri sağlanacak. Ayrıca, çocuklar dijital içeriklere evlerinden de ulaşabilecek ve çalışmalarını sürdürebilecekler.
Program 2019 Yaz etkinlik döneminde 5 TEGV Etkinlik Noktamızda 20 Gönüllü Eğitmen ve 160 çocuğumuzla pilot uygulama ile başlayacak; 2019 Eylül’den itibaren ise her yıl en az 800 gönüllü ve 5000 çocuk ile uygulamalar devam edecek.
02.07.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!