yükleniyor

Sporla İç İçe

Sporla İç İçe güneş amblemi.

Koç Spor Fest Kampanyası_Haber İçi GörselKoç Spor Fest Kampanyası boyunca en çok bağış toplayan STK olduk.


Yıl boyunca 26 bine yakın sporcunun mücadele ettiği Koç Spor Fest, üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlenceyle buluşturuyor. Bu yıl 14.’sü düzenlenen festival kapsamında 7 farklı ilde ve 7 farklı üniversitede birçok üniversiteli farklı dallarda düzenlenen spor etkinliklerinde yer aldı.

Bizde, 18 Nisan – 18 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleşen Koç Spor Fest kapsamında ilk kez Adım Adım ile Kampüs Koşularına katılım sağlayarak “Siirt’e Koş, Eğitime Koş” projesi için bağış topladık.

Festival kapsamındaki 7 Üniversitenin 4’ünün yer aldığı Tekirdağ, Van, Antalya, Samsun Etkinlik Noktalarımızda, üniversitelerde düzenlenen kampüs koşularında çalışanlarımızla ve gönüllülerimizle yer aldık. Samsun’da koşulara ek olarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıl yürüyüşüne katıldık.

Kampanya boyunca 82 Koşucumuzun bağışları ve Koç Holding’in yaptığı denk bağış ile toplamda TEGV Siirt Kurtalan’da eğitim desteği alacak 152 çocuğa ulaşıldı. Vakfımız, Koç Spor Fest kampanyası boyunca hem en çok bağış toplayan STK’lar sıralamasında, hem de en çok bağış toplayan koşucular sıralamasında birinci oldu.

Başarıyla ve keyifle tamamlanan 14. Koç Spor Fest’e destek veren, katılan, bağış toplayan Tekirdağ Fibria Öğrenim Birimi’ndeki, Van Feyyaz Toker Eğitim Parkı’ndaki, Antalya Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı’ndaki ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı’ndaki tüm arkadaşlarımıza ve tüm gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunarız.

 TBF Gençler Ligi Dörtlü Finalinde Çocuklarımız Tribünleri Şenlendirdi_KAPAK (1)

TBF Gençler Ligi Dörtlü Final’inde Çocuklarımız Tribünleri Şenlendirdi.


11 Mayıs Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen TBF Gençler Ligi Dörtlü Final’inin, Yarı Final ve Final maçlarında Yeniköy Öğrenim Birimi ve Ferit Aysan Eğitim Parkı çalışanlarımız, çocuklarımız ve gönüllülerimizden oluşan yaklaşık 80 kişilik bir ekiple tribünlerde yerimizi aldık.

TEGV İmaj filmimizin gösterildiği ve vakıf ismimizin anons edildiği maç başında, çocuklarımız Lenovo sponsor alanında basket atışı yaptılar. Her iki maçta da maç topunu bir çocuğumuz baş hakeme götürdü. Bazıları ilk kez salonda maç izleyen çocuklarımız coşkuyu tribünlerde Lenovo ekibi ile birlikte yaşadı. Çocuklarımızın keyifle ayrıldığı organizasyon sonrası Lenova 64 çocuğumuzun eğitimine destek oldu.

Wings for Life Yarışındaydık_Haber İçi Görsel

Wings for Life Yarışı'ndaydık!


Omurilik felcinin tedavisine fon sağlamak için 2014'ten bu yana bütün dünyada eş zamanlı olarak düzenlenen ilk ve tek etkinlik “Wings for Life World Run” yarışı 5 Mayıs’ta İzmir’de düzenlendi.

5 Mayıs Pazar günü, her sene olduğu gibi tüm İzmir Etkinlik Noktalarımızdaki çalışanlarımız, gönüllülerimiz ve destek olan çok sayıda kurumdan koşucular ile birlikte yaklaşık 100 kişilik bir ekiple yarışta yerimizi aldık. “Koşamayanlar için koşuyoruz” mottosuyla hareket ettiğimiz yarışta hem destek verip hem de bağış topladık.

İzmir’deki kötü hava şartlarına rağmen, destek için sonuna kadar kalanlara, hayatında ilk defa yarışa katılanlara ve destek veren tüm İzmir Etkinlik Noktalarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.
02.07.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!