yükleniyor

TEGV Gönüllüleri Çorum’da Buluştu!

TEGV Gönüllüleri Çorum’da Buluştu! güneş amblemi.
TEGV Gönüllüleri Çorum'da Buluştu_KAPAK
Tüm etkinliklerimizi birlikte yürüttüğümüz gönüllülerimiz ile yıl içinde çeşitli noktalarda buluşmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılan Çorum Gönüllü Buluşması ile Samsun, Rize, Ankara, Kütahya, Çorum, Erzincan, Malatya, Eskişehir, Zonguldak, Bayburt, Gaziantep, Giresun, Nevşehir, Sivas ve Ordu’ da bulunan 17 TEGV noktasında eğitim desteği veren yaklaşık 700 gönüllü bir araya geldik.
İki gün süren organizasyonun ilk günü, gönüllülerin kendi yörelerine ait gösterileri sergilediği “Hoş Geldiniz” etkinliği ile başladı ve Çorum'un Boğazkale ilçesinde bulunan Hititlerin başkenti Hattuşa ören yeri gezisi ile devam etti. Hem birbirlerini yakından tanıma hem de çevreyi keşfetme imkânı bulan TEGV gönüllüleri akşam saatlerinde Kültürlerarası Öğrenme Gecesi’ne katıldılar.

TEGV Gönüllüleri Çorum'da Buluştu_haber içi görselGönüllü Buluşmasına katılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, yaptığı işe yüreğini koyan, emek veren ve heyecan duyan kişilerin başarıya ulaşacağına dikkat çekerek şunları ekledi: “Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, kendini eğitime adayan bir kurum olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizle, önümüze yollar açan çalışmalar yapıyor. Vakfın yöneticilerine ve gönüllülerine minnettarım.”

Buluşmanın ikinci günü, Genel Müdürümüz Sait Tosyalı’nın 2018 yılı faaliyetlerine ve 2019 yılı hedeflerine yönelik yaptığı konuşmanın ardından, gönüllüler ile yapılan Geri Bildirim Atölyeleri ile devam etti ve öğle yemeğinin ardından son buldu. Her yıl belli aralıklarla ve farklı illerde bir araya geldiğimiz ile gönüllülerimize vakfımız için ne kadar değerli olduklarını vurguluyor ve onlara çocuklarımız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
02.07.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!