yükleniyor

Umuda Pedal Ekibi, GBI Europe 2019’dan Rekor Bağışla Döndü!

Umuda Pedal Ekibi, GBI Europe 2019’dan Rekor Bağışla Döndü! güneş amblemi.
UP_Münih bitiş
Umuda Pedal Ekibi, GBI (Global Biking Initiative), Europe 2019 kapsamında 30 Haziran – 6 Temmuz 2019 tarihleri arasında Milano’dan Münih’e pedal çevirerek Mardinli çocuklar için bağış topladı.

Mardin – Göbeklitepe etabıyla başlayan kampanyanın bu son etabında toplanan bağışlarla, TEGV Mardin Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras Etkinlik Merkezi’nde Tasarım ve Beceri Atölyesi hayata geçirilecek. İkinci etapta toplanan rekor bağışla, aynı zamanda 2019 yılında kurulması planlanan Tasarım ve Beceri Atölyelerinden biri için daha yüksek oranda fon yaratıldı.

Umuda Pedal ekibinin katkılarıyla daha önce İstanbul Ferit Aysan Eğitim Parkı ve Batman Merkez Öğrenim Birimi’nde “Tasarım ve Beceri Atölyeleri” kurulmuştu. Tasarım ve Beceri Atölyeleri’nde çocuklarımız 21. Yüzyıl öğrenme sistemleri ile tasarlayarak, yaparak, deneyerek ve üreterek öğreniyorlar. Çocuklarımıza 3B baskı cihazından robot kitlerine, kodlama platformlarından elektronik devre kartlarına uzanan bir yelpazede yeni nesil öğrenme imkânı sunan Tasarım ve Beceri Atölyeleri, çocuklarımızın coşkuyla geldiği, sevgiyle karşılandığı, eğitimle güçlendiği özel mekânlar olarak hayata geçiriliyor.

GBI Europe 2019’da Türkiye’den 10 bisikletçi, 830 km boyunca Umuda Pedal Çevirdi. Sürüş boyunca, 3 ülke ve Alp Dağları geçilirken, 10.000 metreden fazla tırmanış yapıldı. Bu yıl 12.si yapılan ve bir sosyal sorumluluk projesi ile eşleştirilen bu global etkinliğe, 30’a yakın ülkeden yaklaşık 400 bisikletçi katıldı.
02.07.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!