yükleniyor

Avrupa Gençlik Forumu’nda Yerimizi Aldık

Avrupa Gençlik Forumu’nda Yerimizi Aldık güneş amblemi.
image28-69Young Europeans´ Forum on Building Bridges for Social Cohesion ( Avrupa Gençlik Forumu: Sosyal Uyum için Köprüler Kurmak ) etkinliği 25-27 Haziran tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleşti. 24 Avrupa ülkesinden 100 sosyal çalışmacı gencin katıldığı foruma Vakfımızı temsilen Gönüllü Operasyonları Uzmanı Aykut Saka katıldı.

image29-71Katılımcılar program süresinde farklı workshoplarda; politikacılar, uzmanlar ve aktivistlerle bir araya gelerek toplumsal cinsiyet, göç, demokrasi, cinsiyet eşitliği, katılımcılık, ortaklıklar, insan hakları, çocuk ve gençlik çalışmaları, yaygın eğitim, gönüllülük, sivil toplum diyaloğu, sosyal uyum, küresel dünya hedefleri gibi konular üzerine fikir alışverişinde bulundu. “Öğren – Devreye Al – Transfer Et ” sloganına uygun olarak fikirlerini, deneyimlerini ve iyi örnekleri paylaşarak, sorunlar ve çözümleri üzerinde birlikte çalıştılar.

TEGV’in sahip olduğu geniş gönüllü ve çocuk profili katılımcılar tarafından merakla dinlendi. Aykut Saka, Vakıf ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarda sosyal uyum farkındalığını çocuklara nasıl öğrettiğimizle ilgili bilgiler aktardı.
09.09.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!