yükleniyor

Cambridge Destekli İngilizce Etkinliği'nin Pilot Uygulaması Yaz Okullarımızda Gerçekleşti

Cambridge Destekli İngilizce Etkinliği'nin Pilot Uygulaması Yaz Okullarımızda Gerçekleşti güneş amblemi.
image1-17Çocuklarımızın tatili eğlenerek ve öğrenerek geçirmelerini sağlayan ücretsiz "Yaz Etkinlikleri" programımız 17 Haziran - 2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşti.

Yaz Etkinliklerimiz, Türkiye genelinde 32 ilde 9 Eğitim Parkı, 38 Öğrenim Birimi ve Mobil Öğrenim Birimimiz olan 24 Ateşböceği ’nde yaklaşık 10.500 çocukla buluştu.

image2-19Çocuklarımız yaz boyunca; sanattan spora, İngilizceden, müziğe ve bilime kadar birbirinden farklı ve eğlenceli programlarla Etkinlik Noktalarımızda gönüllülerimizle bir araya geldiler. Birlikte kültür ve çevre gezilerine katılıp, bahçe ve kutu oyunları oynadılar.

Yaz Etkinlikleri Dönemi’nde, Mayıs Ayında Cambridge University Press ile yapılan iş birliğimiz çerçevesinde yeni etkinlik yılında uygulamaya başlayacağımız Kid’s Box İngilizce Programı’nın pilot uygulamasını da gerçekleştirme fırsatı bulduk. Pilot uygulama 1 Eğitim Parkı ve 4 Öğrenim Birimi’nde başarıyla yürütüldü. Yaz

image3-21

Dönemi boyunca 15 grup için Kid’s Box İngilizce Etkinliği açıldı ve program eğitimi almış gönüllümüz ile birlikte 152 çocuğumuz etkinlikten faydalandı.

Ölçümlemeler sonucu başarı düzeyi yüksek olan programı yeni etkinlik yılında tüm birimlerimizde yaygınlaştırmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

Anadolu Gönüllüleri, Yaz Etkinliklerine Renk Kattı


15 yılı aşkın süredir gönüllülerimiz, kültürler arası öğrenmeyi geliştirmek için gönüllü oldukları birimler dışında Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki etkinlik noktalarımızda ürettikleri projeleri uyguluyor.

Anadolu Gönüllüleri, Yaz Etkinliklerine Renk Kattı_KapakYaz Gönüllüsü olarak yola çıktığımız bu proje 2017 yılından bu yana mevsim kısıtlamasını ortadan kaldırarak “Anadolu Gönüllüsü” adı altında 3 döneme yayılarak uygulanıyor.

Anadolu Gönüllüsü Projesine bu yıl İstanbul, Zonguldak, Giresun, Şanlıurfa, Batman Sason, Eskişehir ve Çorum illerinden 11 gönüllümüz katılarak 7 ayrı proje gerçekleştirdi. Gönüllülerimizin Danslı Spor, Melodi Atölyesi, İşaret Dilini Eğlenerek Öğrenelim, Oyuncaklarımızı Yapalım gibi birbirinden keyifli projelerle yeni yeni çocuklarla buluştukları ve farklı şehirleri deneyimledikleri projenin Güz dönemi kayıtları başladı.
09.09.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!