yükleniyor

Faaliyet Raporlarının Oscarı’na layık görüldük

Faaliyet Raporlarının Oscarı’na layık görüldük güneş amblemi.
oscar5435Faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak bilinen dünyanın en büyük uluslararası raporlama yarışması Annual Report Competition (ARC) Ödülleri’nde 2018 yılı faaliyetlerimizi kapsayan Entegre Faaliyet Raporumuzla iki ödüle layık görüldük.

Vakfımız, bağımsız ödül kuruluşu Amerika menşeli MerComm tarafından bu yıl 33.’sü düzenlen ve 75 ülkeden çok sayıda STK’nın katılım gösterdiği ARC Ödülleri Yarışması’nda, tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının basılı raporları arasında Gümüş, iç tasarımda ise Onur Ödülü almaya hak kazandı. Ödüller 17 Ekim 2019’da Seul The SHILLA Hotel'de düzenlenecek törenle sahiplerine kavuşacak.

Nisan ayında yayınladığımız 2018 Entegre Faaliyet Raporu ile Türkiye’de eğitim alanında ilk kez Entegre Faaliyet Raporu’nu yayınlayan STK olmuştuk. Tüm çalışmalarımızı şeffaflıkla duyuran faaliyet raporumuz ile aldığımız ödülün haklı gururunu yaşıyor ve aynı şeffaflıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

2018 Entegre Faaliyet Raporu’muzun tasarımını, bağış kapsamında özenle hazırlayan Finar’a, içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.
09.09.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!