yükleniyor

Sporla İç İçe

Sporla İç İçe güneş amblemi.
Ultimate Cunda Yarışı’ndaydıkimage21-556 Temmuz 2019’da Adım Adım ile bu sene ilk defa Ultimate Cunda Yarışı’ na katıldık.

“Siirt’e Koş, Eğitime Koş!” kampanyası çerçevesinde 10 sporcu ile Siirt Kurtalan’daki 170 çocuğumuzun eğitimine destek sağladık.

 

 
Evren Uysal TEGV’li Çocuklar İçin Tırmandıimage22-57Şarkıcı ve şarkı yazarı Evren Uysal, 24 Haziran – 4 Temmuz 2019 tarihleri arasında TEGV’in ‘Siirt’e Koş, Eğitime Koş!’ projesi kapsamında Avrupa’nın en yüksek zirvesi Elbruz Dağı’na tırmandı.

Evren Uysal, çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek için 5642 metre yüksekliğindeki Elbruz Dağı’na tırmanarak Ultimate Cunda Yarışı Kampanyası’nda TEGV Siirt Kurtalan Öğrenim Birimi’ndeki imkânı kısıtlı 5 bin çocuğun 4 yıl boyunca nitelikli eğitime kavuşmasına katkı sağladı.

 

 
Kıtalararası Yüzme Yarışını Tamamladıkimage23-5921 Temmuz 2019’da Adım Adım İyilik Koşuları çerçevesinde bu yıl ikincisine katıldığımız Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı Kampanyasını tamamladık. “Siirt’e Koş, Eğitime Koş!” kampanyamızla 7 yüzücü ile Siirt Kurtalan’daki 115 çocuğumuzun eğitimine destek sağladık.

 

 
TEGV Spor Sohbetleriimage24-6131 Temmuz tarihinde Genel Merkezimizde, Siirt Kurtalan Öğrenim Birimimizdeki çocuklarımız için Avrupa’nın en yüksek zirvesi Elbruz Dağı’na tırmanan Evren Uysal ve İsviçre Alpleri' ndeki Matterhorn Dağı’na tırmanarak Mersin Öğrenim Birimimizin 1 yıllık giderleri için bağış toplayan M. Sacit Erdem bizlerle bir araya geldi.
Tırmanışları boyunca yaşadıkları farklı deneyimleri bizlerle paylaşan eğitim dostlarımız dağcılık hakkında da bizlere bilgi vererek keyifli bir sohbet gerçekleşmesini sağladılar.

 

 
İstanbul Maratonu Başlıyorimage25-63Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan İstanbul Maratonu’na bu yıl 11. Kez katılım gösteriyoruz.

Projemiz ile hedefimiz TEGV Siirt Kurtalan Öğrenim Birimi’mizdeki 5000 çocuğumuzun 4 yıllık eğitimine destek olmak. 41. İstanbul Maratonu’na kayıtlar devam ediyor. Tüm eğitim dostlarımızın projeye destek olmak için katkılılımlarını bekliyoruz.
09.09.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!