yükleniyor

Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimimiz’ de İki Ayrı Mutluluk Aynı Günde Yaşandı…

Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimimiz’ de İki Ayrı Mutluluk Aynı Günde Yaşandı… güneş amblemi.
d2019ma-1Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimimiz, 1 Ekim 2019 Dünya Çocuk Günü’nde yaptığımız açılış ile bir kez daha faaliyetlerine başladı.

Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimimizin Açılış Töreni, Yönetim Kurulu Başkanı
R. Oktay Özinci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Levend Kılıç, Genel Müdürümüz Sait Tosyalı, Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu, basın mensupları, TEGV çocukları ve gönüllülerinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız R. Oktay Özinci, konuşmasında: “Bu gün burada geçmişte yaşanan yer sıkıntısı nedeniyle 2 kere kapanan Ergani Öğrenim Birimi’mizin üçüncü kez açılışını yapıyoruz. Bu konuda asıl dikkat çekmek istediğim nokta; kurulduğumuz 1995 yılından bu yana TEGV’in iradesini kaybetmemiş ve ihtiyaç duyulan yerlerde bulunmak için elinden geleni yapıyor olması. Milli Eğitim Bakanlığı’nın çocuklarımıza verdiği eğitime katkı sağlamak üzere TEGV imkânlarını onlara sunarak akılcı ve bilimsel düşünen bireyler olmalarını istiyoruz.” dedi

TEGV Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimi BB (2)Ergani’den vazgeçmediğimizin altına çizen Genel Müdürümüz Sait Tosyalı: “Çocuklar için her şeyi yapmaya hazırız. Sizlerle paylaşmak istediğim güzel bir haberimiz daha var. Teknoloji devi Lenovo’nun desteği ile bugün burada beşinci Tasarım ve Beceri Atölyemizi açıyoruz. 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde çocuklarımızı 21. Yüzyılın en önemli edinimlerinden biri olan bu etkinlikle buluşturuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.” diyerek sözü Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu’na bıraktı.

Emre Hantaloğlu: “Lenovo olarak akıllı dönüşüm vizyonumuz doğrultusunda, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı teknolojinin inovasyon, tasarım ve yaratım süreçlerine dâhil edecek imkânlar sunmak ülkemiz için de katma değer yaratabileceğimiz çok kıymetli bir misyondur. Bugün burada bu misyonu gerçekleştirmek için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile iş birliği yapmaktan büyük gurur duyuyoruz. Teknoloji ve yaratıcılığı buluşturan ve bir anlamda teknoloji sınıfı diyebileceğimiz Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimi’ndeki Tasarım ve Beceri Atölyesi’nde çocuklarımızın heyecanını ve sevincini paylaşmaktan çok mutluyuz.” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Diyarbakır Ergani Öğrenim Birimimiz gerçekleştirilecek tüm etkinliklere ilköğretim çağındaki çocukları davet ediyor ve bu yıl 1500 çocuğun nitelikli eğitimine katkı sağlamayı hedefliyor.
10.11.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!