yükleniyor

21. Yüzyıl Öğrenme Becerileri Beykoz Öğrenim Birimi’nde

21. Yüzyıl Öğrenme Becerileri Beykoz Öğrenim Birimi’nde güneş amblemi.
21beykoz1Mütevelli Heyeti Üyemiz Ahmet H. Uysal’ın ve eğitim dostlarının desteğiyle hayata geçen TEGV’ in yeni Tasarım ve Beceri Atölyesi, Beykoz Öğrenim Birimi’nde 30 Kasım 2019’da düzenlenen törenle açıldı.

Açılış Töreni, çocuklarımız, yönetici ve çalışanlarımız, Mütevelli Heyeti Üyemiz Ahmet H. Uysal ve ailesi, Yönetim Kurulu Üyemiz Hüsnü Okvuran, Genel Müdürümüz Sait Tosyalı ve bağış kampanyasını destekleyen eğitim dostlarımızın, gönüllü ve çocuklarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Sait Tosyalı: “Sevgili Ahmet Uysal, 2017’de kutuplarda Pervarili çocuklarımız için koşmuş, 2018’de 1640 km’lik Büyük Türkiye Koşusu ile, neredeyse her gün bir maraton koşarak 6 bin çocuğumuzun eğitimi için bağış toplamıştı. Bu yıl da Ahmet Uysal,  Mardin-Göbeklitepe etabında Umuda Pedal grubu ile bisiklet sürerek, kampanya açtı ve yakın çevresinin desteği ile Beykoz Öğrenim Birimimize bu Tasarım ve Beceri Atölyesini kazandırdı. Bu Atölyeler fikri, Ahmet’in bizi Umuda Pedal ile buluşturmasından kaynaklandı; dolayısıyla tüm Tasarım ve Beceri Atölyelerimizde sevgili Ahmet’in imzası var diyebilirim. Atölyemizin hayırlı olmasını diliyor, Ahmet Uysal’a ve tüm destekçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

20beykoz2Yönetim Kurulu Üyemiz Hüsnü Okvuran: “Başta Ahmet Uysal olmak üzere burada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yönetim Kurulu olarak, bireysel bağışlara ve çabalara çok önem veriyoruz. Buraları oluşturmak kadar yaşatmak da çok önemli. Bu büyük özveri gerektiren bir faaliyet. Kendisine bu çabası için çok teşekkür ediyorum.” dedi

Ahmet H. Uysal ise yaşadığı heyecan ve gururu şu sözlerle ifade etti: “Hayatım hayallerimin peşinden koşmakla geçiyor. Türkiye’mizi boydan boya koşmak, kuzey kutbunda -55 derecede maraton… Burada beni çok seven ailem ve TEGV dostlarımla beraberim. Bu sonsuz sevgiye layık olmak ve bu sevginin hakkını vermek artık hayatımın gerçek hedefi haline geldi. Bu hedefe ulaşmanın yolu ise çevreme faydalı olabilmek, hayata karşı dik durabilmek ve gülümseyebilmekten geçiyor. TEGV aslında tam olarak bunu yapıyor. 25 yıldır bu güzel ülkenin dört bir yanında hiç bir engel tanımadan, büyük gönüllü ailesiyle, sevgi ve özveriyle 21. yüzyıl dünyasına gülümseyen çocuklar yetiştiriyor. Ben de bu büyük ailenin parçası olabildiğim için çok mutluyum, bu gün burada Tasarım ve Beceri Atölyesi kurulması için destek olan herkese çok teşekkür ediyorum, sizlere minnettarım.”

Konuşmaların ardından Tasarım ve Beceri Atölyesi açılışı için kurdele kesimi gerçekleşti ve tören katılımcıları çocukların Tasarım ve Beceri Atölyesi etkinliğini izlediler.

Beykoz Öğrenim Birimimizde bugüne kadar 800’e yakın  gönüllümüz ile yaklaşık 28 Bin çocuğumuzun nitelikli eğitimine destek olduk ve artık çocuklarımız Tasarım ve Beceri Atölyesi deneyimlerini de hayat becerilerine ekliyor olacaklar.
12.12.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!