yükleniyor

Lloyd's Register Foundation Destekli Tasarım Mucitleri Ateşböceğimiz Çocuklarla Buluştu

Lloyd's Register Foundation Destekli Tasarım Mucitleri Ateşböceğimiz Çocuklarla Buluştu güneş amblemi.
llreg1Lloyd's Register Foundation (LRF) desteğiyle hayata geçirdiğimiz Tasarım Mucitleri Ateşböceği Öğrenim Birimimiz, Anadolu’nun dört bir yanındaki çocuklarımızla buluşmak için etkinliklere başladı.

Kamu yararına teknoloji, mühendislik ve bilim alanında faaliyet gösteren dünya çapında bir kuruluş olan Lloyd's Register Foundation (LRF) desteğiyle hayata geçirilen Tasarım Mucitleri Ateşböceği Öğrenim Birimi, Anadolu’nun dört bir yanındaki çocuklarla buluşmak için etkinliklere başladı. LRF bu desteğe ek olarak, Van Feyyaz Tokar Eğitim Parkı’nda ve Siirt Kurtalan Öğrenim Birimi’nde Tasarım ve Beceri Atölyesi kurulmasına katkı sağlayacak.

llreg2Genel Müdürümüz Sait Tosyalı proje ile ilgili; “Vakıf olarak 24 yılda 3 milyona yakın çocuğumuza ulaşırken, hep fırsat eşitliğini ön planda tuttuk. Bu yüzden Türkiye’nin dört bir yanında her yıl yaklaşık 200 bin çocuğumuza aynı imkânları ulaştırmaya çalışıyoruz. Biz çocuklarımızı 21. yüzyılın yeni öğrenme becerileriyle buluşturmaya devam edeceğiz. Sağladıkları fon ile çocuklarımızı nitelikli eğitimle buluşturmamıza destek olan Lloyd’s Register Foundation’a çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Lloyd’s Register Foundation Eğitim Müdürü Tim Slignsby ise; “Lloyd’s Register olarak nitelikli mühendislerin sayısının artmasına ve yeni mühendislik alanlarının oluşmasına oldukça önem veriyoruz. Tasarım ve Beceri Atölyelerinin, çocukları yeni nesil öğrenme becerileriyle donatarak öğrenme çıktılarını geliştirmesi ve onları mühendislik alanına yönlendirmesi bizi oldukça heyecanlandırıyor. TEGV ile yaptığımız işbirliğinden dolayı oldukça gururluyuz. Bu programın topluma, yaratıcı ve girişimci bireylerin yetişmesinde önemli katkılar sağlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
12.12.2019
Sosyal Medya Üzerinde Biz.
Anında Haberdar Ol

Sosyal Medya üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun!